Ето какво очаква представителките на всяка зодия през 2022 година.

...
Ето какво очаква представителките на всяка зодия през 2022 година.
Коментари Харесай

Женски хороскоп за 2022 година

Ето какво чака представителките на всяка зодия през 2022 година.

Овен

Началото на годината е подобаващ миг за дамите от тази знак да осъществят най-смелите си стремежи. След юни месец е по-добре дамите Овен да се съсредоточат върху фамилията и връзката с колегата.

Телец

Дамите Телец имат сложен темперамент, тъй че постоянно попадат в класациите на най-самотните дами в зодиака. Но през 2022 година несъмнено ще се появи мъж, който ще ги одобри такива, каквито са. 

Близнаци

За дамите от зодия Близнаци ще има доста провокации през 2022 година Добре е да не се ангажират с спомагателни задания, а просто да следват главните си цели и да не опасяват да помолят за помощ.

Рак

Дамите от този знак ще имат огромен триумф във всички области на живота, само че до началото на лятото. Съветът към тях е да не подценяват дребните наслади в живота. 

Лъв

Жените от този знак ги чакат огромни триумфи в любовта и работата, само че единствено в случай че по-често разчитат на себе си. Няма да липсват и сложни обстановки. Но Лъвовете ще съумеят да се оправят и с тях.

Дева

Астролозите предлагат на красивите Деви да не се заемат с решаването на проблемите на други хора, даже в случай че в действителност желаят да оказват помощ. Дамите от този знак ще се сблъскат с подмолни хора.

Везни

За Везните е добре да поддържат връзка допустимо минимум с отмъстителни хора. И никога не би трябвало да споделят с тях своите цели и проекти за бъдещето.

Началото на годината е удобно за самоанализ и обмисляне. Но с цел да имат триумф, Везните би трябвало да се избавят от мрачните мисли.

Скорпион
С какво дамите превъзхождат мъжете?
Оказва се, че дамите вършат най-важните неща доста по-добре от мъжете. Всъщност в актуалния свят на дамата е предоставена ролята на пази...
Прочети повече
Скорпионите ще съумеят да изпълнят проектите си, само че може би ще срещнат дребни проблеми по пътя си. Според астрологичната прогноза дамите от този знак рискуват да прекарат 2022 година в гонене на утопичен блян. Съветът към тях е по-често да се вслушват във вътрешния си глас.

Стрелец

Жените от този знак би трябвало да програмират мисленето си в позитивна тенденция. Ако не го създадат, осъществяването на желанията и постигането на задачите им ще се забави.

Козирог

Козирозите не би трябвало да губят религия в положителното. Съветът към тях е да се отърват от ненужните движимости и токсичните връзки. Стереотипите ще се трансфорат в огромен проблем в любовта за дамите от този знак. Време е да спрат да мислят кой на кого какво дължи.
5-те най-опасни зодии измежду дамите
Някои дами са луди по своята прелест, а мъжете за тях са единствено един от методите да реализират това, което желаят. Фатална жена ил...
Прочети повече
Водолей

През 2022 година представителите на този въздушен знак ще бъдат на прага на доста приятни промени и събития. Това може да е обвързвано със среща с забавен човек, нова работа, пътешестване или значима покупка.

Риби

Дамите Риби ще се сблъскат с доста проблеми през 2022 година. Интуицията и трезвият взор над обстановката ще са най-хубавите им помощници. Съветът към тях е да се опитат да са по-отстъпчиви. Безразличието и студенината могат да им изиграят неприятна смешка, изключително в любовта. 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР