Ето го моментът, който всички чакаха - красивата съпруга на

...
Ето го моментът, който всички чакаха - красивата съпруга на
Коментари Харесай

Мелания Тръмп представи политическата си мисия, критиките не закъсняха

Ето го моментът, който всички чакаха - красивата брачна половинка на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, излизаща от сянката му! Първата дама Мелания Тръмп показа публично своята политическа задача в Розовата градина на Белия дом. Програмата, по която ще работи, е отдадена на децата, предадоха международните организации.
Мелания съобщи, че тя няма да се концентрира единствено над един съответен проблем, а желае да реши оптимално доста от проблемите на американските деца. Точно по тази причина акцията, носеща слогана " Бъди най-хубав ", е ориентирана към децата посредством три съществени точки: благоденствие, обществени медии (кибер тормоза) и корист с опиоиди.

Снимка: Getty Images/Guliver
" Смятам че в днешния свят децата са все по-малко готови да показват или ръководят страстите си и неведнъж прибягват до разрушително или пристрастяващо държание като тормоз, наркомания или даже самоубийство. Чувствам мощно, че като възрастни можем и би трябвало да бъдем най-хубави в това да образоваме нашите деца какво тъкмо значи един здравословен и уравновесен живот ".

Както е ясно от думите й, Мелания ще продължи да слага фокуса на внимание върху здравословния метод на живот, за който нейната предшественичка Мишел Обама направи и зеленчукова градина в Белия дом.
Още със старта на програмата не закъсняха и рецензиите към нея - като да вземем за пример за името на акцията, както и за " лицемерието " на Мелания, говореща за кибер тормоз, предвид на непрекъснатите нападателни постове на брачна половинка й в Twitter.

everyone in the media rn trying to figure out what " be best " means
— Rachel Witkin (@rachel_witkin) May 7, 2018

" Be (Your) Best "? " Be (The) Best "? No. Be Best. https://t.co/GmFVVy7s1V
— Julie Vitkovskaya (@Julie_Vit) May 7, 2018

everyone in the media rn trying to figure out what " be best " means
— Rachel Witkin (@rachel_witkin) May 7, 2018
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР