Етеричните масла се извличат от растения чрез дестилация и представляват

...
Етеричните масла се извличат от растения чрез дестилация и представляват
Коментари Харесай

Eтеричните масла, които ще преобразят кожата ви

Етеричните масла се извличат от растения посредством филтрация и съставляват мощно съсредоточени екстракти. Именно поради високата си централизация те не трябва да се употребяват непосредствено, а да бъдат разтвoрени преди приложимост - да вземем за пример в базово масло или пък в комбинация на водна основа. При вярна приложимост етеричните масла могат да донесат редица изгоди на кожата, написа edna.bg

Масло от лайка
Притежава мощно противовъзпалително и антисептично деяние, което го прави превъзходен избор при съществуване на акне и мазна кожа. Успокояващият му резултат пък подарява с нежна милувка и най-чувствителната кожа. Освен това етеричното масло от лайка е незаместим съдружник в битката с целулита и извънредно добре повлиява еластичността на кожата.

Масло от невен
Екстрактът от невен от епохи е прочут със своите антибактериални и регенериращи свойства. Етеричното масло от растението доста форсира заздравяването на кожата, правейки я очевидно по-гладка и нежна.

Масло от лавандула
Освен че се слави с извънредно прелестен и успокоителен съзнанието мирис, това масло се отразява чудесно и на кожата заради своето регенериращо, тонизиращо и освежаващо деяние. Това го прави изключително уместно за приложимост при разнообразни типове кожни раздразнения. А в случай че страдате от косопад, прибавете няколко капки етерично масло от лавандула към шампоана си - скоро ще се изненадате доста прелестно от резултата!

Масло от розмарин
Етеричното масло, което се извлича от ароматната фалшификация, има изявено антиоксидантно деяние, което го прави превъзходен съдружник в битката с преждевременното стареене на кожата. Освен това екстрактът от розмарин дава отлични резултати при отнасяне на акне, дерматит и екзема. Добавен към шампоана пък контролира омазняването на скалпа и работи срещу пърхот.

Каквото и масло да изберете да включите в своя всекидневен обред за хубост, не забравяйте по-често да се доверявате на природата - тя крие най-ценната грижа!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР