Етър ще бъде без фланговия си футболист Кольо Станев за

...
Етър ще бъде без фланговия си футболист Кольо Станев за
Коментари Харесай

Основен играч на Етър ще пропусне мача със Созопол

Етър ще бъде без фланговия си футболист Кольо Станев за семейството на Созопол в 6-ия кръг на второто равнище. Станев е с растежение от гостуването на Спортист (Своге) предходната седмица и отпада сигурно.

Под въпрос е Христо Митев, на който му бяха направени шевове на челото от конфликт в същия мач. Той тренира, само че присъединяване му остава под въпрос.

Освен да продължи серията без загуба, етърци наложително желаят да се върне на победния път. Момчетата на старши треньора Емануил Луканов до момента има 2 победи и 3 ремита. Евентуална победа още веднъж може да върне " болярите " на върха в класирането. Гостите от Созопол несъмнено могат да се оплачат от липса на шанс, който им попречи да вземат точки в няколко срещи, и съм момента са предпоследни.

Редовните билети са с цена от 8 лв., учениците от 7 до 18 година и пенсионерите ще заплащат по 5 лв., а децата до 7 година влизат гратис с компаньон. Остават и фамилните билети във вид родител с едно дете - 10 лв. и родител с две деца - 12 лв.. Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 17 ч. в събота във почитател магазина и от 18 ч. на касите. Входовете на стадион " Ивайло " ще бъдат отворени в 19:00 ч.
 Етър се препъна в Спортист (Своге)
Етър се препъна в Спортист (Своге)

Направиха 0:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР