Естрадната звезда Лайма Вайкуле заяви в интервю за независимата руска

...
Естрадната звезда Лайма Вайкуле заяви в интервю за независимата руска
Коментари Харесай

Лайма Вайкуле: Аз и Алла Пугачова издържахме Съветския съюз

Естрадната звезда Лайма Вайкуле съобщи в изявление за самостоятелната съветска телевизия „ Дожд “, на която от Министерството на правораздаването в страната бе даден статут на „ задграничен сътрудник “, че тя и Алла Пугачова с песните си преди време са издържали Съветския съюз. Части от изявлението цитира уеб сайтът StarHit. В него Вайкуле споделя, че болшинството от хората в страната считат Пугачова за своя героиня за разлика от отношението към много други артисти и актьори. „ Кои са в този момент? Тези, които пеят някакви откачени песни с озверели лица? Могат ли да се мерят с Алла? Всички те, взети дружно, не биха могли да стигнат Алла “, разяснява латвийската изпълнителка, която, сходно на колежката си Пугачова, направи кариера още в ерата на Съюз на съветските социалистически републики.

Освен това, акцентира певицата, точно тя и Алла Пугачова с приходите от песните си са издържали Съветския съюз, а Пугачова, която е отдадена на своя народ, в този момент в подмяна бива оплюта от „ дребната зла и глупава навалица “.

„ Аз устоях Филхармонията, аз устоях Съветския съюз, като издавах плочите си. Тук даже не приказвам за Алла. Получавах 17 рубли, събирайки стадион с 45 000 фенове. Ако някой няма какво да прави, да сметне какъв брой пари съм донесла на страната “, аргументира се Вайкуле. На мненията в обществените мрежи, че „ Русия я е построила “ и тя е печелила пари от това, певицата дава отговор с предлагането критикарите да обмислен кой кого е издържал и кой на кого е плащал. „ Работех и устоях целия Съветски съюз. И Алла устояваше цялата тази Русия, която в този момент има някакви искания към нея “, споделя Вайкуле за своята другарка Пугачова, която дефинира като „ номер едно и като човек, и като актьор и музикант “.

Гръмкото изказване на Вайкуле не мина неусетно от говорителката на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова. „ Певицата е уверена, че с парите от нейните концерти е съществувал целият Съветски съюз. Остава да се разбере кой, изстрелвайки ракети в Космоса и строейки фабрики, е издържал тези, които са купували билети за концертите и плочите й, язвително разяснява Захарова.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР