Естонската фармацевтична компания J. Molner Company, специализирана в разработването на

...
Естонската фармацевтична компания J. Molner Company, специализирана в разработването на
Коментари Харесай

Естонската фармацевтична компания J. Molner Company получи лиценз да продава в САЩ

Естонската фармацевтична компания J. Molner Company, профилирана в създаването на генерични медикаменти, отвори първия си офис в Съединени американски щати в Джърси Сити, Ню Джърси, заяви The Baltic Times.

Офисът на J. Molner Company в Ню Джърси се намира на 101 Hudson Street и служи като база за агресия на американския пазар за първата и единствена естонска фармацевтична компания, която има утвърдени медикаменти в Съединени американски щати. Миналата година J. Molner Company стана първата и единствената естонска фармацевтична компания, лицензирана да продава медикаменти в Канада.

J. Molner Company създава стерилни инжекционни и дерматологични генерични медикаменти най-вече за пазарите на Съединени американски щати и Канада. Разположена в Талин, главната лаборатория  е учредена през 2015 година като част от световна фармацевтична компания за ускорение на научноизследователските и развойни действия.

„ Нашата високотехнологична лаборатория в Талин е в положение да прави химични разбори и проби, които са нужни за инспекция на качеството и наличието на разнообразни фармацевтични артикули. Освен това разполагаме с нужното ноу-хау, личен състав и средства за създаване на разнообразни генерични медикаменти, които са непатентована опция на патентованите истински медикаменти. Такива генерични медикаменти могат да бъдат популяризирани след приключване на интервала на патентна отбрана на истинските медикаменти. Пазарът на генерични медикаменти се разраства бързо и потребността от нови генерични медикаменти на пазара непрестанно нараства, както се вижда от високата цена на патентованите истински медикаменти, само че също и от пазарните неуспехи и дефицита на медикаменти на тези пазари “, отбелязва създателят на The J. Molner Company и основен изпълнителен шеф Джейсън Гренфел-Гарднър.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР