Естествено слабително средство от сини сливи и фурми Пациентите, страдащи

...
Естествено слабително средство от сини сливи и фурми Пациентите, страдащи
Коментари Харесай

Сладко от сливи и фурми срещу запек

Естествено слабително средство от сини сливи и фурми

Пациентите, страдащи от запек, които ядат приблизително по една супена лъжица сладко дневно, имат по-малка потребност от лаксативи спрямо тези, които не ядат сладко. Успехът бил толкоз огромен, че болничното заведение траяла да го предписва като средство за запек.

Това отлично слабително сладко е основано от канадската болница за ветерани в Квебек.

Въпреки че запекът е тематика табу за мнозина, е постоянно срещан проблем, който визира доста хора, а аргументите могат да бъдат прекомерно малко извършения, стрес, възраст, медикаменти, някои витамини, прекомерно малко фибри и вода в диетата, само че може да бъде и непряк резултат от някакво друго заболяване.

Въпреки че запекът може да наподобява безопасен, не е по този начин в продължение на месеци, защото през цялото това време човек не се усеща удобно в кожата си. Характеризира се с сложна или рядка дефекация, твърди изпражнения или чувство за ненапълно изхождане.

Според статистиката почти всеки десети човек има проблеми с нередовното придвижване на червата.

Опитайте да се справите с естествени артикули, а измежду най-хубавите е това естествено слабително средство, тествано върху към четиридесет възрастни хора.

Съставки:
150 г фурми
150 г сини сливи
1,5 чаши преварена вода

Приготвяне:
Нарежете фурмите и сините сливи на части. Поставете ги във вряща вода и варете, до момента в който сместа се сгъсти. Полученото количество би трябвало да стигне за 20 дози по една супена лъжица. Това сладко е уместно за всички възрасти. Можете да го ядете по този начин или да го намажете на филия самун, да го добавите към кисело мляко или овесени ядки.

Сините сливи са богати на фибри и сорбитол, на което се приписва слабителното им деяние. Те съдържат 15 пъти повече от другите плодове.

Сорбитолът е тип алкохолна захар, който може да се употребява и от диабетици. Обработва се доста постепенно в червата и доближава до дебелото черво, най-често полуобработен, което води до по-меки изпражнения.

Фурмите са прелестен източник на естествени фибри, от които тялото се нуждае за добра работа на червата.

Фурмите могат да се употребяват за лекуване на чревни болести, възстановяване на функционалността на червата и подкрепяне развиването на потребните бактерии в червата.

Вижте още: Ежедневни извършения за разпъване

Съвети за реализиране на постоянно изхождане
-Пийте доста вода.
-Яжте храни с високо наличие на фибри: плодове, зеленчуци, трици.
-Постепенно въвеждайте фибри във вашата диета и избягвайте лаксативи, защото има доста естествени способи, с които можете да си помогнете.
-Избягвайте кофеина и млякото.

Ако имате здравословен проблем, не забравяйте да се консултирате с доктор!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР