Есента си дойде. Хладна сутрин, облаци през деня и доста

...
Есента си дойде. Хладна сутрин, облаци през деня и доста
Коментари Харесай

Есента дойде. Хладно утро, облаци през деня

Есента си пристигна. Хладна заран, облаци денем и много по-ниски температури от предходната седмица предвижда  прогнозата за времето на 7 септември 2021 година

Днес облачността ще бъде раздрана, след обяд над източните региони ще е забележителна, само че вероятността за превалявания е дребна, заяви Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Ще остане прохладно с сдържан, в Югоизточна България краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 21° и 26°. Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Над Черноморието ще има променлива, по-често забележителна облачност. Има дребна възможност за слаб дъжд. Ще духа сдържан, по южното крайбрежие краткотрайно мощен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 23°-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.

Над планините ще има променлива облачност. Ще бъде съвсем без дъжд. Ще духа сдържан до мощен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 7°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР