Есенна изложба с продукцията, изработена от тях в учебната градина

...
Есенна изложба с продукцията, изработена от тях в учебната градина
Коментари Харесай

Продукция собствено производство показаха гимназисти в Хаско...

Есенна галерия с продукцията, направена от тях в образователната градина на учебното заведение, откриха през днешния ден възпитаниците от агро специалностите в Професионална гимназия по превоз и земеделски технологии (ПГТАТ) " Н. Й. Вапцаров " в Хасково.

В опитното поле гимназистите отглеждат зеленчуци, поддържат лозовия масив и овощните дръвчета. Започна работата и по образователната оранжерия. По този метод младежите усвояват на процедура наученото в часовете по специалността, също така прекарват оптимално време навън и на чист въздух, което е защитна мярка в интервала на пандемия.



Миналата седмица учениците от 8 г, 9 в и 10 г класове подредиха изложбата във фоайето на гимназията с дребна част от продукцията от образователната градина. Изложбата е цветна и като се изключи че ги въодушевява, показвайки резултатите от работата им, е красива и основава положително въодушевление измежду всички в ​гимназията.



​Изложбата бе открита с къса гала, на която, с изключение на пъстрите есенните цветове, въодушевление сътвори и осъществяването на авторски песни от преподавателя по музика в ПГТАТ Николай Делчев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР