Ерусалим. Министърът на отбраната на Израел Авигдор Либерман заплаши със

...
Ерусалим. Министърът на отбраната на Израел Авигдор Либерман заплаши със
Коментари Харесай

The Times of Israel: Министърът на отбраната на Израел заплаши със съдебни действия срещу всеки, който разпространява фалшиви слухове за инциденти свързани с националната сигурност

Ерусалим. Министърът на защитата на Израел Авигдор Либерман заплаши със правосъдни дейности всеки, който популяризира клюки за произшествия с националната сигурност, предава The Times of Israel.
Това се случи, откакто се разпространиха подправени клюки съгласно, които началникът на щаба на Израелските отбранителни сили, е умрял при злополука с хеликоптер.
„ Феноменът на разпространение на зловредни клюки по време и след произшествия свързани със сигурността, е разхлабен, рисков и безчовечен. Ще подхваща легални дейности против тези, които популяризират клюки “, съобщи Либерман в обществените мрежи.
Агенция „ Фокус “ напомня, че в 9:00 локално време, хеликоптер „ Апачи “ се разруши във военновъздушната база „ Рамон “. Един от водачите почина, а различен бе тежко ранен. След случая, се появиха клюки, че началникът на щаба на армията, е умрял.
Превод и редакция: Симеон Миланов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР