Ерогенни зони, както при жените, така и при мъжете са

...
Ерогенни зони, както при жените, така и при мъжете са
Коментари Харесай

Ерогенни зони при мъже и жени – къде са и как се стимулират

Ерогенни зони, както при дамите, по този начин и при мъжете са точки по тялото, посредством които може да донесете огромна наслаждение на колегата си.

Според редица специалисти, любовта и мощната половост, са две от главните неща за една добра връзка.
Ерогенна зона е всяка област, която може да провокира полова възбуденост, когато бъде подтиквана. Една доктрина зад тези чувствителни зони е, че те имат нервни окончания и рецептори, които са по-настроени към леко допиране или нежно гъделичкане.

Сексът е комплициран, тъй че може да не ви изненада, че можете да получите тъкмо толкоз наслаждение от това да видите или докоснете ерогенните зони на колегата си, колкото те биха могли да получат от това, че ги докосвате.. Освен това всеки е друг и някои хора могат да открият, че получават повече наслаждение от гъделичкане или леко допиране, до момента в който други са по-чувствителни към трептения или напън.

Тези горещи точки варират съгласно хората – това, което може да се почувства необикновено за един човек, може да бъде неприятно за различен. Ето за какво връзката е основна. Говорете с вашия сътрудник или сътрудници за това, на което всеки от вас се любува, и направете място за шерване, до момента в който сте в разгара на нещата – може да научите нещо ново един за различен и за себе си в процеса.

Освен нормалните чувствителни ерогенни зони, ще покажем и някои, за които не сте подозирали.

Ерогенни зони при мъже и дами – къде са и по какъв начин се подтикват

Ушните миди

 ерогенни зони ерогенни зони при мъже и дами фотография: pinterest

Ушните миди, постоянно не им се отделя време, а те са необикновено чувствителни. Нежното им хапане или глезене може да накара колегата Ви безусловно да се побърка от възбуденост.Тази област е богата на нервни окончания, което ги прави идеално място за целуване и глезене по време на любовта игра. Това е една от тези ерогенни зони, които подлудяват дамите.

Вътрешната част на бедрата

 ерогенни зони ерогенни зони при мъже и дами

Очевидна и добре позната част от тялото на всички ни – вътрешната част на бедрата е от тези ерогенни зони, която може да даде същинска приятност на колегата.Вътрешната част на бедрата е толкоз сензитивна просто тъй като се намира покрай крайната ерогенна зона.

Прокарайте върховете на пръстите си надолу по предната част на бедрата, като постепенно се придвижвате във вътрешността, до момента в който целувате устните, шията и гърдите им.

Долната част на гърба

Долната част на гърба постоянно е подценявана, само че е изненадващо сензитивна на досег.Нежен масаж или глезене може да докара до интензивни чувства и нараснала възбуденост. Долната част на гърба е от тези ерогенни зони, които подлудява мъжете.

Краката и стъпалата на краката

 ерогенни зони ерогенни зони при мъже и дами

Стъпалата са цялостни с нервни окончания, което ги прави една от най-недооценените ерогенни зони.Масажът на краката или даже лекото пробутване на пръсти може да бъде изненадващо чувствено и възбуждащо.

Умът

Може би най-мощната от всички ерогенни зони от всички в тялото на човек е мозъкът.

Еротичните мисли, фантазиите и мръсните приказки могат да бъдат също толкоз възбуждащи, колкото физическата стимулация.Комуникацията и силата на внушението могат да играят основна роля за постигането на оргазъм.

Ерогенни зони при мъжете:

 ерогенни зони ерогенни зони при мъже и дами

Гърбът: Гърбът на мъжът е мощна ерогенна зона и би трябвало да бъде употребена. Има разнообразни горещи точки за наслаждение, които можете да откриете. Погалете гърба нежно с устни, още по-добре с език

Устни: Също, както при дамите устните са мощна зона на мъжете,

Уши: Това е гореща точка на мъжете, която дамите рядко употребяват, само че ушите са мястото, където има доста нервни окончания.

Гърдите – ще се изненадате, само че гърдите и зърната на мъжете са мощна ерогенна зона. Докосвайте и ги целувайте. Тези ерогенни зони при мъжете са завладяващи.

Ерогенни зони при дамите:

 ерогенни зони ерогенни зони при мъже и дами

Уши – както казахме не един път, ушите са цялостни с нервни окончания. Докосване, целуване и нежно хапане са най-работите способи за тях.

Зърна – зърната при дамите са доста по-чувствителни от на мъжете и по тази причина би трябвало да им се обърне особено внимание. Нежни целувки, олизване и нежно хапане, е наложително за възбудата на една жена.

Вътрешна част на бедрата на жена са чувствителни и ерогенни зони. Там може даже и да приложете лек масаж и наложително буйни целувки.

Клитор – в случай че същински желаете да възбудите една жена, то отделете 10 минути за целувки, глезене, масажиране на тези зони. Времето, което отделяте е основно за постигането на мощен женски оргазъм.

Врата – задната част на врата и скалпа са мощно ерогенни зони за една жена и постоянно би трябвало да им се отдели време за целувки и лек масаж.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР