Ернестина Шинова трепери за живота на своя любим Андрей Слабаков.

...
Ернестина Шинова трепери за живота на своя любим Андрей Слабаков.
Коментари Харесай

Ернестина Шинова не може дас и намери място – трепери за живота на Слабаков

Ернестина Шинова трепери за живота на своя обичан Андрей Слабаков. Евродепутатът потегли храбро към военните дейности в Украйна, с цел да подаде ръка на нуждаещите се. Ернестина не може да скрие терзанието си и до момента в който мъжът й е на път актрисата не стопира да се моли да се прибере жив и здрав при нея.

„Споделих пост в обществените мрежи, с цел да привлека една добра сила върху цялото нещо. Бях доста обезпокоена, въпреки всичко отива там, където всички знаем какво се случва“, показа пред „ България Днес“ актрисата. Преди няколко седмици хора от Болград се свързали с артистичното семейство. Оказва се, че хората там са останали без всевъзможни медицински материали и медикаменти. На ръба на силите си. локалните молят за помощ.

„ Андрей съумя да закупи спринцовки, системи, медикаменти, антибиотици. Ескортира персонално до там пратката, тъй като съществуваше опция тя да бъде отклонена за другаде. Закара нещата персонално до Болград, с цел да могат хората да се лекуват. Защото там си има грипове, има си Омикрон и всевъзможни проблеми “, добавя екранната лекар Стаменова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР