Ерик тен Хаг отвърна на критиките към капитана на Манчестър

...
Ерик тен Хаг отвърна на критиките към капитана на Манчестър
Коментари Харесай

Тен Хаг щастлив след измъчената победа над Фулъм

Ерик загар Хаг отвърна на рецензиите към капитана на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш като съобщи, че той е извънредно значим за тима. Юнайтед завоюва значими три точки срещу Фулъм на " Крейвън Котидж " след триумф с 1:0, а точно португалецът означи победното попадение в добавеното време на дуела.

Напоследък Фернандеш е подложен на рецензии, като някои анализатори смятат, че би трябвало да му бъде отнета капитанската лента. Тен Хаг обаче похвали португалеца за представянето му в събота.

" Не ги разбирам (критиките). Всеки прави неточности и никой не е идеален, само че той прави доста положителни неща. Всеки път демонстрира, че е образец за капитан. Днес видяхте работата му, пресирането му и вкара гол, по този начин че е извънредно значим за нас ", сподели Тен Хаг.

" От момента, в който го направих капитан, той прави това (печели мачове). Винаги, когато играе, дава сила и образец. И виждате метода, по който пресира, метода, по който контраатакува. Той е образец и от самото начало поема отговорност. На терена и отвън него. Поема отговорност, като вкарва значими голове, само че и с това по какъв начин постоянно желае топката и постоянно желае да основава. Щастлив съм с моя капитан ", добави наставникът на Юнайтед.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР