Ергенката Алекс удари звучен шамар на Бони в Хелс Китчън“:

...
Ергенката Алекс удари звучен шамар на Бони в Хелс Китчън“:
Коментари Харесай

Ергенката Алекс удари звучен шамар на Бони в Хелс Китчън: Шеф Ангелов короняса най-добрия звезден готвач

Ергенката Алекс удари гласовит пестник на Бони в „ Хелс Китчън “: Шеф Ангелов короняса най-хубавия звезден готвач. Поп фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева се изправиха една против друга за финален конфликт в звездния край на „ Хелс китчън “ 6.
В последните седмици напрежението сред двете амбициозни дами се усилваше и всяка от тях беше твърдо решена да потвърди себе си като завоюва купата „ Най-добър готвач измежду звездите “, която предходната година сграбчи инфлуенсърката Виктория Капитонова.
Тази година купата сграбчи Гърдева, макар че съгласно множеството почитатели на кухнята на пъкъла, успеха на Бони била в забрадка вързана и доста от тях се отказали от предаването още когато разбрали, че певицата изобщо отива на край.
Почитателите на „ Хелс китчън “ бяха уверени, че победителката към този момент била ясна и, че попфолк певицата била сложена в по-благоприятно състояние по отношение на другите от началник Виктор Ангелов… това обаче, не се оказа истина, написа Марица.
„ То е ясно през цялото време, че Бони ще завоюва “, обади се почитател няколко часа преди огромния край.
„ Така ще го нагласят, че Бони да спечели…. “, написа различен фен.
На церемонията участваха звездни посетители, миналогодишни участници, съотборници от Златния тим, а оценката дефинираха 4-ма топ шефа, дружно с началник Ангелов. Двамата готвачи, които ще се борят за успеха в огромния край на Hell’s Kitchen са надареният Чоткин и изненадата на сезона Станислав.
Големият любовник Димитър напусна кухнята на Ада вечно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР