Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и

...
Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и
Коментари Харесай

Неочаквана развръзка: Ергенът Алекс избягал от финала под команда от майка си?!

Ергенът Алек е избягал от финала на сантименталното предаване и не е поставил годежен пръстен на нито едно от 24-те напористи девойки, които в продъджение на три месеца се бориха за сърцето му, гласи изтекла информация от кухнята на шоуто.
Разкритието напълно прекатурва предстоящото развиване на сюжета и подсигурява, че феновете ще станат очевидци на казус в шоуто досега.
Като към този момент писахме, в предходните два сезона, ергените Виктор и Евгени въпреки всичко избраха любимка, само че по този начин и не стигнаха до формален цивилен брак. Третият ерген Алек Младенов няма да има ориста на предходните красавци. Той няма да успее да открие сродната си душа или даже другар в шоуто и ще избяга на самия край с писмо, което ще остави на водещия Наум Шопов. В него младият мъж ще се извини на финалистките – разведената майка на 9-годишно момче Надежда Вишева и Маги Томова, шефка на съвременно столично заведение и тогавашна огромна обич на шоумена политик Слави Трифонов.
С прощалните си думи хубавият ученик на френската гимназия ще каже на напористите дами какъв брой са прелестни, само че ще изясни, че има различен път в живота си и няма да продължи по него с нито една от тях. Правилата на шоуто не го задължават да прави предложение за брак.
Твърди се, че до трагичната развръзка се стигнало след сериозен диалог сред Алек и майка му, която направила много нелицеприятен коментар за морала на стигналите до края на шоуто претендентки за сърцето на сина й, написа „ Минаха години “.
Определенията й за тях били толкоз пиперливи и искрено груби, че се наложило да бъдат изрязани и да не видят бял свят в рекламните видеа. Бъдещата свекърва, като и бащата на Алек, били в цялостен шок от девойките, чийто натюрел по никакъв метод не се вписвал в ценностната система на милионерското семейство.
Именно този прям диалог на Алек с майка му наклонил везните към крайното му решение – да си тръгне като самостоятелен мъж от имението на красивия гръцки остров Родос. Дали сюжетът ще се развие тъкмо по този метод, следва феновете да схванат в идващите три месеца.
Само след два излъчени епизода, развлекателното предаване се радва на извънреден интерес, само че и доста рецензии към участничките. Повечето от кандидатките за популярност и обич шокорат с изкуствения си външен тип и скандално държание.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР