Ердоган даде знак на ДПС. Турските българи са качествено население.

...
Ердоган даде знак на ДПС. Турските българи са качествено население.
Коментари Харесай

Вежди: Радвам се, че Ердоган прати послание на ДПС

" Ердоган даде знак на Движение за права и свободи. Турските българи са качествено население. Не бива да се вършат опити да бъдат разцепени, веселя се, че Ердоган прати обръщение на Движение за права и свободи – българските турци са положителни, работливи български жители ". Това разяснява депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, ръководител на комисията по просвета в Народно събрание, в предаването „ Беновска пита ” по Канал 3. Турският президент Реджеп Таийп Евдоган оправи през вчерашния ден топло и прочувствено одобрение към Х Национална конференция на Движение за права и свободи, която се организира напълно онлайн.

Рашидов разяснява готовността на ГЕРБ за изборите. " Борисов е виновен човек, ГЕРБ си я направи с двете ръце, със благосклонностите към хората, накара хората да го обичат. Напоследък имаше катаклизми. Тежко ръководство, коронавирусът е напълно отговорност на държавното управление, по никакъв начин не е елементарно да управляваш по време на пандемия, това си е война ", счита Рашидов.

" Няма никакво значение по кое време ще са изборите. Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия са се проваляли доста пъти, отново ще се провалят. Цветанов няма шансове. Когато е бил в огромното гърне, няма право на такова държание, той беше на върха ”, сподели още депутатът. Той ще се имунизира, в случай че брачната половинка му, която е доктор в „ Пирогов ” му предложи това.

" Аз съм привикнал на инжекции, имам добър имунитет, несъмнено ще се имунизирам, в случай че жена ми, която е доктор, ми каже ", сподели Вежди Рашидов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР