Епизодът на „България търси талант“, който бе излъчен снощи отнесе

...
Епизодът на „България търси талант“, който бе излъчен снощи отнесе
Коментари Харесай

България търси талант удари дъното с подбора на участници и поведението на журито

Епизодът на „България търси талант“, който бе излъчен нощес отнесе доста рецензии от феновете. Хората останаха надълбоко възмутени от отношението и подигравките на членове на журито с хора, които очевидно имат психологични проблеми. На сцената се показаха двама участници, които са минали през подбора на екипа на предаването и неизвестно с каква цел са позволени до сцената.

Да пускате психичноболни хора с цел да им се подигравате е ужасно жалко и въобще не е занимателно!!!!
външна реклама
Точно това написах нагоре. Грозно е да се подиграват, изобщо не би трябвало да се позволяват до присъединяване такива хора.

Предвид,че всеобщо изпълнителите влизат да четат мненията е доста жестоко да им поставят надпис,,психично болен“.
Голям прас,че не се получило…може пък да излезе нещо в бъдеще
Изобщо не ми беше смешно, в противен случай! Ужасно отношение от страна на журито, напряко ми паднаха в очите!



Отношението на журито и изключително на дамите в него е непоносимо.Не може по този начин да се подиграват на хората каквито и да са те.Срамувам се от държанието им.Мисля,че на първо място би трябвало да сме хора.Това,че те се имат за доста надарени и сполучливи не значи че имат право да се подиграват и да унижават който е да било.До тук беше ползата ми към предаването.Грозно,много грозно!

Не ги пускайте такива хора на сцената не виждате ли,чее излагащо се те хората се скъсват от смях да им се подиграват такива са единствено некви неточности на природата пфффффф дето се мислят за нещо пък в действителност едно ГОЛЯМО НИЩО ИЗЛАГАЦИЯ ДО ЕНТА СТЕПЕН!!!!

Журито изключително отнесе доста рецензии с държанието си при оявата на някои от участниците.

Това “ жури“ да прави оценка участниците ли е или да ги осмива??? Кантарджиев ептем си няма и грам концепция какво прави там и единствено се излага, Катето се хили непрекъснато като подивяла, тази другата не я и знам, а пък тези лигльовци Даниел и Александър няма да ги разясня.

Публиката се оказа доста по умна от журито! Това е шоу, развлечение. Журито се държи безусловно несъответстващо, Цитиридис може да е занимателен, очевидно единствено когато чете сюжет, професора и за него си мислех, че е по необятно скроен човек. На този Любо можеше да му се спестят подигравките, веднага като въобще са го позволили до шоуто. Не биваше да му се подиграват. Трябваше да е прелестно, трябваше да е шоу, трябваше момчето да си тръгне с усмивка. Чудя се, какво завоюваха, като го насолиха по този начин и за какво въобще са го позволили..за да се подиграят ли, какво???



Не са смешни участниците, смешни стават журито и хората, които разрешават такива хора, които имат някакви умствени проблеми да се качат на сцената
за насмешка и както споделят хората „шоу да става“.

Това предаване би трябвало да бъде с друго име „България търси Психопат“ или „България търси човек на който да му се подиграва цяла България, заедно с Журито“… Изключително оскърбление и насмешка към българите….

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР