Кадри Нова ТВ и БТВКраят на Като две капки вода“

...
Кадри Нова ТВ и БТВКраят на Като две капки вода“
Коментари Харесай

Рачков, Геро и Кадиев продължават и през лятото

Кадри Нова ТВ и БТВ

Краят на „ Като две капки вода “ отвори място за други две нови излъчвания, в които двамата водещи не престават. Геро става лице и водещ на напълно новото шоу „ Скрита идентичност “ и даде обещание да има огромни награди.

Накратко във всеки епизод един състезател се изправя против осем мистериозни персонажи и лист с техните специалности или други забавни обстоятелства от техните биографии. Участникът би трябвало да реши кое за кого се отнася. По време на следствието най-важните оръжия, нужни за успеха, ще бъдат логиката и интуицията.

Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкоз повече нараства паричната премия, която може да завоюва. Но по правилник може и да загуби, в случай че не разпознае съответния участник. Всичко това трансформира „ Скрита идентичност “ в едно увлекателно телевизионно следствие.
`); break case width


Това описа Герасим Георгиев – Геро при Гала. Новото шоу започва още този понеделник. По същото време възобновява излъчванията си и наложилата се към този момент игра с водещ Александър Кадиев „ Кой да знае? “. Тя бе стопирана в средата на февруари поради старта на огромните риалити формати, които продължиха три месеца. Капитани още веднъж са Милица Гладнишка и Христо Пъдев.



На финала на „ Като две капки вода “ оповестиха и старта на музикалното шоу „ Пееш или лъжеш “. То изкара един сезон и не бе продължено както споделят поради невисок рейтинг. Сега продуцентите разчитат може би на комика Димитър Рачков да успее да го възроди и разпространява.

Водещи в първи сезон бяха Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. Не е ясно още коя дама ще застане до Рачков на сцената на шоуто.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР