Епидемия от кражби на зехтин в ГърцияГръцките фермери не могат

...
Епидемия от кражби на зехтин в ГърцияГръцките фермери не могат
Коментари Харесай

Накратко

" Епидемия " от обири на зехтин в Гърция
Гръцките фермери не могат да опазят зехтина от обири. Поради високата цена на стоката са принудени да усилят защитата на складовете. Според потърпевши зехтинът се изнася незаконно за Италия, а оттова го продават в Съединени американски щати.

Над 2000 задържани при полицейска акция в Турция
2136 души са задържани при огромна полицейска интервенция в Турция за три дни, заяви вътрешният министър Али Йерликая. " Няма да позволим на избягалите нарушители да се разхождат безнаказано по улиците. Няма да им позволим да нарушават спокойствието на нашите фамилии ", написа той в обществената мрежа Екс.

Кипър разисква рационално ръководство на боклука
В Кипър в идващите 6 години изхвърляните фасове на публичните места би трябвало да се понижат с 30%, съгласно законопроект, който следва да бъде разискван в Народното събрание. Общини, колежи и учебни заведения, компании, Неправителствени организации ще разпространяват активността си и положителни практики, свързани с повторна приложимост на боклуци и понижаване на опаковките.

Заловиха началник на защитата на наркокартел
Националната армия на Мексико е заловила Нестор Исидро Перес Салас - „ Ел Нини “, упрекнат, че е отговарял за сигурността на картела Синалоа, управителен от синовете на мексиканския наркобарон Хоакин " Ел Чапо " Гусман. Арестът става по-малко от седмица откакто президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се срещна с мексиканския си сътрудник Андрес Мануел Лопес Обрадор.

Навършиха се 60 година от убийството на Кенеди
Навършиха се 60 година от убийството на 35-ия президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди. За палач е посочен Лий Харви Осуалд, убит от притежател на нощен клуб минути преди да се яви пред съда, което до ден сегашен подхранва теориите за скрит план.

Рекордни жеги в Бразилия
Почти цяла седмица Бразилия не стопира да записва температурни върхове. Живакът не пада под 44,8 градуса по Целзий. Метеоролозите изясняват протичащото се с феномена Ел Ниньо и с измененията в климата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР