Енергийно силен ден. Трябва да се научите как да управлявате

...
Енергийно силен ден. Трябва да се научите как да управлявате
Коментари Харесай

Скорпиони, днес ще се зароди неочаквана любов

Енергийно мощен ден. Трябва да се научите по какъв начин да управлявате тази сила, в противоположен случай може да стане разрушителна. 

Овен – Луната ви предлага по-голяма непоклатимост в подтекст на доста компликации. Днес също може да се появят някои проблеми, които да изплуват на повърхността по фамилни въпроси, само че тригонът на Луната със Слънцето може да ви помогне да намерите решения.

Телец – Всяка неустановеност бързо се изпарява като утринна роса, тъй че самоуверено и бодро се задействайте! Добър ден, в случай че желаете да обсъдите финансови въпроси, съглашения и полемики, най-подходящи са утринните часове.

Близнаци – Днес ще преливате от жизнеспособност под великодушната, позитивна сила на Слънцето. Използвате допустимо най-продуктивно - в интерес на себе си и на другите. Отлично ще се справите с поставените задания, също така ще можете да помогнете със съвет или дело на нуждаещите се.

 жена

Рак – Умът ви през днешния ден работи с добра преценка и съобразителност. Въпреки че сте по-взискателни, ден като днешния е по-стабилен и по-ефективен за вас. Следобед организирайте да прекарате няколко часа надалеч от вкъщи, като промените ситуацията и вършиме неща, които ще ви доставят наслада.

Лъв – Сега по-лесно можете да намерите поддръжници и съдружници или да вдъхновите другите с вашите хрумвания и отзиви и да ви поддържат. Ако би трябвало да извършите презентация, да обсъдите нова концепция, не отлагайте. Днес е по-вероятно да има позитивно развиване.

Дева – Успехът ви през днешния ден зависи напълно от цялостното въодушевление и вътрешна настройка. Без подозрения, самосъжаление или тъжни размишления! Звездите ви поучават да се концентрирате върху задачата и да вървите напред.

Везни – Положителната сила на този ден ще бъде толкоз мощна, че никакви неприятности не биха посмели да изскочат от дупките си. Може да се заемете се с по-трудните задания и да се справите, даже в случай че проектът ви е да успехите злия змей.

Скорпион – Вашият удобен метод е този, който ще ви даде резултата, който желаете, даже и да се изморите малко повече. При някои от вас може да има развиване на любовна история, която евентуално се случва на работното място.

 жена, мъж

Стрелец – Днес е удобно време, в случай че желаете да приключите работа по висящи въпроси. Не отлагайте за идващите няколко дни, когато стартира въздействието на Пълнолунието, тъй като ще сте по-стресирани и може да не ви се получи, както желаете.

Козирог – Ако желаете да се реализира някакво предпочитание или желание, тогава всичко, което е належащо, е да започнете да вършиме нещо по въпроса, като оставите настрани всички подозрения. Ключът към триумфа е увереност и устойчивост.

Водолей – Ако желаете вашето мнение или концепция да бъдат чути и взети под внимание на работното място, денят е подобаващ да го обсъдите с който би трябвало. Осъзнавайки някаква истина, вие ще се стремите да внесете смяна.

Риби – Тригонът на Луната със Слънцето в утринните часове придава по-положително измерение на вашите контакти и носи положително въодушевление. Можете да управлявате по-добре професионалните, финансови и персонални въпроси.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР