Енергийният експерт относно аварията на ПАВЕЦ "Чаира""Тече следствие за аварията

...
Енергийният експерт относно аварията на ПАВЕЦ "Чаира""Тече следствие за аварията
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Всички пречат на Тошиба да възстанови ПАВЕЦ Чаира

Енергийният специалист по отношение на повредата на ПАВЕЦ "Чаира "

"Тече разследване за повредата на ПАВЕЦ "Чаира ", аз се занимавам със основаването на планове, имам дълбоки взаимоотношения с компанията, която е строила. "

"Ако някой желае да се държи в путинова Русия и да желае записка за моята достоверност. Днес заложили на трима учени и професори, с цел да изследват "Чаира ", само че когато един учен не е строил, а е разглеждал нещо единствено по списание. Нищо няма да се случи във връзка с "Чаира ".

"Няма кой различен с изключение на "Тошиба " да оправи нещата. Каквото и да прави Слави Трифонов, каквото и да прави енергийният министър, каквото и да прави "Има подобен народ ".

"ПАВЕЦ "Чаира " не е чалга шоу, преди да излезеш на шоуто да шмръкнеш малко кокаин, с цел да си въодушевен, и когато стартират халюцинациите всичко им се подрежда. ", добави Гамизов.

"Всички пречат на "Тошиба " да възвърне ПАВЕЦ "Чаира ". В умозаключение сподели енергийният специалист Стефан Гамизов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич " по отношение на повредата на ПАВЕЦ "Чаира ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР