Енергията Ци се наричат творческите енергийни потоци в източните учения

...
Енергията Ци се наричат творческите енергийни потоци в източните учения
Коментари Харесай

Кoи стайни растения са истински магнит за енергията Ци според Фън Шуй

Енергията Ци се назовават креативните енергийни потоци в източните учения на Фън Шуй. Растенията са мощни магнити за тази сила, а енергийните специалисти обясниха кои тъкмо растения би трябвало да се държат вкъщи.

Растенията също вземат участие в привличането на шанс, пари и обич, само че те би трябвало да бъдат вярно позиционирани , тъй че резултатът им върху индивида да бъде допустимо най-положителен.

Какво е силата Ци

Това е силата, която ни носи шанс и ни прави по-щастливи. Тя се генерира от Вселената, затова е на всички места, само че е в безредно положение, което е особено за всичко в нашия свят.

Задачата на растенията-талисмани е да уловят и привлекат тази сила или да отворят канал, по който силата Ци може да влезе в дома. Още от антични времена ориенталските мъдреци поучават всички хора да „ озеленяват “ домовете си, тъй като растенията са знак на живота.

Не можете да го извършите случайно. Всяка обособена стая има свои лични правила и правила, които би трябвало да се съблюдават несъмнено.

Ето какви растения е добре да поставите във всяка стая, с цел да привлечете шанса и щастието на силата Ци в дома си:
 Какви растения да поставите във всяка стая съгласно Фън Шуй  Какви растения да поставите във всяка стая съгласно Фън Шуй  Какви растения да поставите във всяка стая съгласно Фън Шуй  Какви растения да поставите във всяка стая съгласно Фън Шуй
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР