Енергичните дейности са нежелателни. Не се претоварвайте, не вземайте драстични

...
Енергичните дейности са нежелателни. Не се претоварвайте, не вземайте драстични
Коментари Харесай

Стрелци, днес ще получите неочаквано щастие

Енергичните действия са нежелателни. Не се претоварвайте, не вземайте фрапантни решения.

Овен – Вашият шеф Марс през днешния ден ще извади най-хубавото и най-лошото от вас. Нужно ви е самообладание и да държите под надзор всичките си плюсове и минуси. Не позволявайте на никой да ви управлява, защото това би объркало картите ви. Съсредоточете се върху работните си проекти.

Телец – Вероятно ще останете сюрпризирани от отношението на непосредствен другар или сътрудник, който не се застъпва за вас в решителен миг, а в противен случай, отдръпва се на незабележимо и се скатава, до момента в който отмине вашата прочувствена „ гръмотевична стихия “.

Близнаци – Не подценявайте вашите потребности и цели и предприемете всичко, с цел да ги приведете в сходство с нужното и направете за себе си всичко, което можете. Ще участвате с наслада в обществения живот.

 жена

Рак – Днес ще се чувствате не напълно на мястото си, само че и това ще отмине. Ще намерите леговище в къщи, заобикаляйки диалози, търсейки тишина и успокоение. Късметът би могъл да се обърне във ваша изгода.

Лъв – Възможни са непредвидени финансови промени. Можете да повдигнете духа си на всички места, единствено би трябвало да знаете по какъв начин. Вие освен ще просперирате сносно, само че и напълно естествено и с лекост ще създадете нови взаимоотношения.

Дева – Този ден може да ви донесе доста провокации. Старайте се да ги избягвате по всякакъв начин, защото от това могат да зародят разнообразни бъдещи затруднения, проблеми. Бъдете подготвени за взаимни отстъпки.

Везни – Вече сте научили доста, което ви дава правото да се придвижите една стъпка по-високо. Чака ви още доста работа върху себе си, само че към този момент знаете по какъв начин да го извършите. Пригответе се да се концентрирате върху детайлите в този момент.

 жена

Скорпион – Днес се въздържайте да поемате недомислени опасности, като се впускате в рискови вложения. Помислете за живота си с почитание и планирайте самоуверено и уверено нещо ново, което ще може да го обогати.

Стрелец – Някъде ви чака парченце ненадейно благополучие, което може да е под друга форма при всеки. Малките неща ще ви радват, а вие ще зарадвате други хора. Бъдете по-малко нападателни и доброжелателни към вашето обграждане.

Козирог – Ако работите, има възможност да се сблъскате с бюрократични пречки или с нелепостта на не изключително способен шеф, чиновник или сътрудник. Ще се справите добре, в случай че планирате всичко вярно и деликатни, а по-късно се придържате към този проект.

 жена

Водолей – Някой ще ви накара да се възпротивите за нещо и ще започнете да работите върху това, което смятате за по-добра идея. Ще имате триумф, въпреки че не може да се каже, че всичко ще върви безпрепятствено и без спънки. Списъкът с целите се нуждае от корекции.

Риби – Денят е относително добър, в случай че нямате огромни условия. Създаден за музика, танци и мистериозно преобразяване на фантазиите ви в действителност. Поне пробвайте. Визуализирайте това, което мощно желаете, току вижте сте го получили.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР