Енергичен и изпълнен с предизвикателства ден чака зодиите днес. Две

...
Енергичен и изпълнен с предизвикателства ден чака зодиите днес. Две
Коментари Харесай

Една зодия да не шофира, друга – да не мисли пари

Енергичен и изпълнен с провокации ден чака зодиите през днешния ден. Две от тях ще се чудят по какъв начин близките не могат да се оправят толкоз бързо със дилемите като тях, друга ще има потребност да се види с околните си, трета се отдава на ваучър.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден, 16 декември 2022 година
-->
ОВЕН - Вероятно ще се чудите какво им е станало на всички през днешния ден и се мотаят толкоз неориентирано, в случай, че сте затрупани с работа. Оставете ги да живеят, не си тровете нервите да изяснявате неизяснимото. Но пък ще се наложи да свършите малко повече работа.

ТЕЛЕЦ - Днес ще се чувствате бодри и мощни. Хубаво е да обърнете по-голямо внимание на децата си и на хората, които обичате, кажете им нещата, които си мислите, че знаят и по тази причина си ги спестявате. Направете нещо ново и друго, тъй че да зарадвате освен себе си, само че и всички околни.

БЛИЗНАЦИ - Е, не е най-розовия ви ден, само че това няма да ви тормози. Ще се наложи да разрешите някои наболели проблеми. Не се отхвърляйте от задачата си, бъдете упорити.

РАК - Днес ще имате толкоз доста задания за извършване, че няма да знаете от кое място да ги подхванете. Проблеми може да ви сътвори неналичието на задоволително средства за реализиране на всичките ви проекти.

ЛЪВ - Най-добре през днешния ден да не мислите много-много за пари, тъй като това ще ви потиска. Радвайте се на това, което имате и най-много на децата си. Най-приятно ще ви е да се видите с околните си родственици или да побъбрите по съседски.

ДЕВА - Ще се чувствате в положително въодушевление и с готовност да извършите хиляди неща. Доста безапелационно ще говорите на близките за нещата, които ви вълнуват и като нищо може да си създадете екип за работа. Бъдете деликатни с прекомерните ласкатели, май ви кроят нещо зад тила

ВЕЗНИ - Малко отегчителен ще е днешният ден за вас. Сигурно ще се чувствате неразбрани и отхвърлени. Не си позволявайте сходни усеща, още повече, че са неоправдани. Лекувайте се с хубава музика или с гледане на филми.

СКОРПИОН - Днес ще сте много енергични и ще отхвърлите доста от нещата, които сте си възнамерявали. Студеното време може да ви откаже от разходки, само че излезте най-малко за малко да подишате пресен въздух. Към обяд може да ви поднесат такава изненада, че да ви объркан.

СТРЕЛЕЦ - Основните ви грижи и паники ще са от служебно естество. Ще се заприказва за преструктуриране и вие ще сте може би едно ходило по-нагоре, което от дълго време очаквахте. Това не значи, че би трябвало да жертвате персоналното си време, с цел да докажете лоялността си.

КОЗИРОГ - Днес можете да демонстрирате ерудицията и философския си взор върху нещата. Все отново не бъдете многословни, може да станете прекомерно отегчителни за близките. Не се впечатлявайте в случай че чуете някое клеветничество зад тила си, бъдете философи на процедура.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете деликатни като шофирате и работите със комплицирани механизми. Напрежението, което сте натрупали като че ли се полепва по всичко към вас, тъй че не се учудвайте в случай че компютъра ви отхвърля да работи. Насочете пристрастеността си към поизостанали действия.

РИБИ - Нищо чудно да сте малко недоспали, само че по този начин е като превръщате деня в нощ. Има толкоз неща,които ви вълнуват, че 24-часа в денонощието са ви извънредно незадоволителни. Май би трябвало да се научите по какъв начин да разширявате времето-четете Айнщайн, оказва помощ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР