енът на Левски Пламен Стайков сподели преживяванията си, свързани с

...
енът на Левски Пламен Стайков сподели преживяванията си, свързани с
Коментари Харесай

Фен на Левски с настръхващ разказ за трагедията: Оцелялото момче само каза ,,вижте брат ми и баща ми“

енът на Левски Пламен Стайков показа прекарванията си, свързани с ужасната злополука, която през тази нощ лиши живота на четирима последователи на отбора, а пети беше настанен в болница. Вече стана ясно, че оживелият е изгубил брат си и татко си при жестокия случай, предава Телеграф.
Запалянковците на „ сините “ се прибирали в Габрово, откакто изгледали равенството 1:1 против Айнтрахт Франкфурт в четвъртък вечерта на Националния стадион „ Васил Левски “.
„ Бяхме в колата, която първа спря на мястото на нещастието и извадихме оживялото момче. То горкото единствено сподели: Оставете мен, вижте брат ми и татко ми… “, написа Пламен Стайков в групата „ С Левски до края “.
Полицията в Ловеч изнесе детайлности за жестоката покруса. От изказването излиза наяве, че на мокра настилка лекият автомобил се е завъртял и със задната си част се е блъснал в насрещно движещ се камион с прикачено полуремарке. При конфликта и двете транспортни средства са се блъснали в бетонна стена, ситуирана вляво от пътя.
Информацията на полицията в Ловеч:
На 25 август към 00.40 ч. в районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи – Ловеч е получен сигнал за пътен случай на Политическа партия I-4 при км 57, в региона на с. Българене, общ. Ловеч, обл. Ловешка. Незабавно към мястото на произшествието е изпратен полицейски екип, като при първичния оглед е открито, че на мокра пътна настилка лек автомобил, пътуващ в посока Варна, е изгубил напречната си резистентност и се е блъснал със задна си част в предната част на насрещно движещ се товарен автомобил с прикачено полуремарке. След конфликта и двете транспортни средства са се блъснали в бетонна стена, ситуирана вляво от пътя в посока Варна.
При произшествието на място са починали четирима мъже от Габрово: 51-годишният лидер на лекия автомобил, 18-годишен юноша и двама мъже по на 47 години, които са пътували в същото транспортно средство. 26-годишен мъж, който също е пътувал в лекия автомобил е настанен за лекуване в МБАЛ-Ловеч, а лидерът на товарния автомобил е без основни пострадвания.
По случая е формирано досъдебно произвеждане по чл.343 ал.4 от Наказателен кодекс по отношение на чл.342 ал.1от Наказателен кодекс и работата по определяне на аргументите за тежкото произшествие продължава под управлението на Окръжна прокуратура – Ловеч.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР