Емоционалността се проявява в различни стойности при всеки човек, но

...
Емоционалността се проявява в различни стойности при всеки човек, но
Коментари Харесай

4-те зодии, които са най-ранимите и често се натъжават

Емоционалността се демонстрира в разнообразни стойности при всеки човек, само че за някои зодиакални знаци това е присъща линия. Някои са сурови като камък, а други са толкоз нежни, че при всяка дребна пречка се натъжават съществено. Астролозите дефинират тези 4 зодии като най-лесно раними:

Рак
Зодиите, които не простят обиди
Някои хора несъмнено не могат да простят обиди и вършат всичко допустимо да отмъстят на индивида, който ги е наранил. Ето кои са те. 1-...
Прочети повече
Разбира се, нямаше по какъв начин преди всичко да не сложим по този начин познатия ни сензитивен Рак. Те са много елементарно раними, бързо се натъжават, само че и бързо стават нападателни. Склонни са да сменят настроението си постоянно. Нерядко изпадат и в депресивни положения. Най-уязвими са, когато не се усещат уверени в себе си – не харесват външния си тип и не са удовлетворени от тоалета си да вземем за пример. Когато самочувствието им се намали, могат да се разчувстват и от най-минималната задявка. Особено прочувствено претърпяват всевъзможен тип раздели.

Риби

Не толкоз прочувствени като Раците, само че въпреки всичко повече от някои други представители на зодиака, Рибите изключително ценят фамилията и моралните полезности. Те стават най-раздразнителни и чувствителни, когато се приказва на любовна тема. Не претърпяват елементарно и фамилните дразги, тъжат, когато усещат, че не са разбрани от фамилията си. Освен за персонални проблеми, те се разчувстват и в случаи, когато някой от околните им има проблеми, даже изпадат в депресивни положения.

Телец
Четири метода, по които нараняваме половинката си без да подозираме
Има някои неща, които вършим и въздействат на околните ни без даже да подозираме. В тази публикация ще ви покажем четири от тях, които нараняват...
Прочети повече
Телците са третият сензитивен знак в нашата ранглиста, като тяхната емоционалност е изразена най-много в обществен аспект. Те не обичат да се усещат изолирани, да бездействат или да водят еднообразен метод на живот. В тези обстановки Телците се депресират, разстройват и стават елементарно раздразнителни. От една страна, те се стремят към баланс и спокоен живот, само че от друга това ги потиска и прави живота им отегчителен. Подобно на другите знаци, и те се терзаят дружно с околните им при техни проблеми, а също и когато не усещат развиването си в работен проект.

Скорпион

И последни, само че не на последно място – Скорпионите. Колкото и сурови да ви наподобяват те, представителите на тази зодия в действителност са много раними и елементарно се натъжават. Най-вече това се случва, когато усещат набъбващ боязън в тях. Те се показват като извънредно смели и това, че нещо ги разколебава, въздейства доста отрицателно на психическото им положение. Друго нещо, от което се опасяват и мисълта за него ги натъжава извънредно, е гибелта – личната и тази на непосредствен човек. Освен това, Скорпионите се славят с предаността и лоялността си, а от време на време не я получават от обичаните хора, което също е причина за тяхната лесна ранимост.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР