Полицай е пострадал при опит да разтърве сбиване в русенското

...
Полицай е пострадал при опит да разтърве сбиване в русенското
Коментари Харесай

Сбиване „трима срещу един“ в Смирненски, ранен е полицай

Полицай е потърпевш при опит да разтърве сборичкване в русенското село Смирненски. Скандалът е почнал пред магазин в селото през вчерашния ден. Раненият е младши полицейски контрольор.

Младежите се бият по цялата пешеходна улица в центъра на града

Докато служителят на реда обяснява случая, на мястото с два автомобила са пристигнали трима души. Те са се нахвърлили да бият 22-годишен локален гражданин.

Единият от тях е държал нож и е оказал гневна опозиция при опита да бъде обезвреден от униформения чиновник.

 Сблъсък сред пътнически и товарен трен в Чехия, има жертви и доста ранени (ВИДЕО+СНИМКИ) 7 мин. Сблъсък сред пътнически и товарен трен в Чехия, има жертви и доста ранени (ВИДЕО+СНИМКИ)  Слънчев четвъртък с превалявания на по-малко места 2 мин. Слънчев четвъртък с превалявания на по-малко места  В страните от Европейски Съюз стартира гласуването за Европейския парламент 2 мин. В страните от Европейски Съюз стартира гласуването за Европейския парламент  Владимир Путин отново заплаши с нуклеарно оръжие, в случай че Русия се почувства застрашена 2 мин. Владимир Путин отново заплаши с нуклеарно оръжие, в случай че Русия се почувства застрашена  Гръмотевична стихия и градушка като лешник: Дървета паднаха върху коли в Хасково (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Гръмотевична стихия и градушка като лешник: Дървета паднаха върху коли в Хасково (СНИМКИ и ВИДЕО)  Мотивът за срязаните спирачки на локомотив – длъжностен спор 2 мин. Мотивът за срязаните спирачки на локомотив – длъжностен спор  Сблъсък сред пътнически и товарен трен в Чехия, има жертви и доста ранени (ВИДЕО+СНИМКИ) 7 мин. Сблъсък сред пътнически и товарен трен в Чехия, има жертви и доста ранени (ВИДЕО+СНИМКИ)  Слънчев четвъртък с превалявания на по-малко места 2 мин. Слънчев четвъртък с превалявания на по-малко места  В страните от Европейски Съюз стартира гласуването за Европейския парламент 2 мин. В страните от Европейски Съюз стартира гласуването за Европейския парламент  Владимир Путин отново заплаши с нуклеарно оръжие, в случай че Русия се почувства застрашена 2 мин. Владимир Путин отново заплаши с нуклеарно оръжие, в случай че Русия се почувства застрашена  Гръмотевична стихия и градушка като лешник: Дървета паднаха върху коли в Хасково (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Гръмотевична стихия и градушка като лешник: Дървета паднаха върху коли в Хасково (СНИМКИ и ВИДЕО)  Мотивът за срязаните спирачки на локомотив – длъжностен спор 2 мин. Мотивът за срязаните спирачки на локомотив – длъжностен спор

Полицаят не е бил намушкан, само че е получил разнообразни пострадвания в опита си да удържи нападателите, до момента в който на мястото дойде подкрепление от сътрудниците му от Районното ръководство във Ветово, заяви представителят на Министерство на вътрешните работи в Русе Даниела Малчева, представен от Българска телеграфна агенция.

Сбиването се е случило в градинка в центъра на града

Тримата мъже са арестувани и отведени в ареста. Там е станало ясно, че те са поданици на село Тетово на възраст 26, 23 и 19 години.

Започнато е изясняване на случая, като е формирано досъдебно произвеждане. Ако бъдат приети за отговорни, арестуваните могат да бъдат лишени от независимост до пет години.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР