Емоционалните реакции, коментари и страсти след връчването на Годишните Музикални

...
Емоционалните реакции, коментари и страсти след връчването на Годишните Музикални
Коментари Харесай

Звездите на БГ радио 2019 с два концерта в Благоевград

Емоционалните реакции, мнения и пристрастености след връчването на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2019 на грандиозната гала в зала Колодрум в Пловдив още не са отшумели, а БГ Радио към този момент готви две нови забележителни музикални събития!

Единственият град притежател на статуетката за БГ Град дипломат на българската музика, Благоевград посреща Звездите от Годишни Музикални Награди на БГ Радио в парк Македония за два концерта на 14 и 15 юни.

Участие в празничния концерт на 14 юни /петък/ ще вземат БГ Вдъхновителите на 2019 Братя Аргирови, Графа, Deep Zone Project, Jeremy?, Милена и нейната група, RAFFI, Свилен Ноев, Сигнал. На 15 юни в събота на огромната сцена в парк Македония излизат БГ Дебют за 2019 4Magic, DARA, Деница Караславова, Дивна, Искрен Тончев (Искрата), Михаела Филева, Pavell&Venci Venc’, Поли Генова и Стефан Илчев. Своеобразни домакини на концертите ще бъдат Рафи, Поли Генова и обичаният глас от БГ Радио Наско Стоянов. Концертите са с вход свободен и начален час 20.00.

Същият уикенд CITY TV става изтънчен хазаин на церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019. В събота на 15 юни от 20.00 и в неделя, 16 юни, от 12.00, най-обичаната музикална телевизия в България ще излъчи цялостен запис на блестящата гала от европейската столица на културата за 2019 – Пловдив.  

Вижте още веднъж огромните спечелили, отнесли златните статуетки у дома, министър председателите на десетте нови песни със поръчка за шлагери на лято 2019 и най-интересните „ зад кадър “ моменти единствено по CITY TV.  

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019 се осъществиха с поддръжката на VIVACOM, Дженерали Застраховане АД и Nescafѐ Dolce Gusto.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР