Емоционалната среща на завърнал се от мисия в Афганистан наш

...
Емоционалната среща на завърнал се от мисия в Афганистан наш
Коментари Харесай

Наш рейнджър и кучето му разплакаха хората

Емоционалната среща на завърнал се от задача в Афганистан наш боен с домашния му любим провокира същински възторг в обществените мрежи.

Сержант Георги Костадинов може да приказва за войната в страната на талибаните от първо лице, само че той към този момент е вкъщи при фамилията си. Особено щастлива от завръщането му е немската овчарка Айра. Топлото посрещане в дома се запечатва вечно в сърцето му, написа Марица.

" Честно казано, разплаках се. Такава обич не чаках от едно кученце. Реално по какъв начин е толкоз интелигентна, с цел да ме помни? 7 месеца ме нямаше и внезапно, връщам се и получавам необикновено посрещане.

Откакто се прибрах всеки ден е мотив за наслада, за горделивост. На седмото небе съм! Човек с цел да осъзнае какъв брой е благополучен, би трябвало да преживее нещо такова. И тогава в действителност осъзнава какво в действителност има в живота си ", споделя сержант Костадинов.

" Нищо не е безвредно на тези места. Самата страна е с висок % на риск и всяко едно деяние, което се подхваща там, не е безвредно. Най-малкото отговорността, която трябваше да носят нашите командири.

Аз съм военнослужещ в 42-ри батальон, град Ямбол. Това е един от батальоните с доста положително име в България. Всички военнослужещи са по този начин готови, че да могат да изтърпят несгодите, както го написа и в устава на военната работа. 

По време на задачите единственото нещо, което свързва Георги и фамилията му, е телефонът, гласът на двете му деца, брачната половинка и далечният лай на Айра, които му дават кураж.

" Определено това му е последната задача. Защото аз няма да го пусна на други задачи ", сподели щерка му. 

 



 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР