Емоционална независимост О, нима той бе единственият, който те караше да

...
Емоционална независимост
О, нима той бе единственият, който те караше да
Коментари Харесай

Тик-так, времето изтича! Не го пропилявай в сълзи за никого – част втора

Емоционална самостоятелност

О, белким той бе единственият, който те караше да се чувстваш добре? Да бъдеш щастлива? Много дами позволяват да бъдат прочувствено подвластно от своите половинки. Тоест обричаш щастието си на горест, сега, в който го оставиш в нечии непознати ръце. Ако разчиташ на различен да те направи щастлива, ти ще бъдеш пандизчия. И в никакъв случай няма да усетиш свободата и сладостта на независимостта. Тя не е невъзможна, всичко се крие тук, в мислите ни.

В момента, в който осъзнаеш, че ти си единствената, която е виновна за своето благополучие, ще се освободиш от оковите, които сама си сложи. И ще почувстваш благополучие и задоволство. До тогава, блага – не се надявай да бъдеш щастлива. Защото никой не е задължен да те прави такава. А единствено ти, ти и ти!

Помисли върху връзката ви

В момента, в който той стартира да ти липсва, би трябвало да помислиш за вашата връзка. Как би я описала? Каква беше тя? Как те караше да се чувстваш? Помогна ли ти за личностното израстване и трансформира ли те в различен, по-отговорен и добър човек? С какво способства твоят сътрудник в живота ти? Мъжете и дамите виждат света по друг метод. И нито имаме право да ги забележим за това, нито пък те нас. Защото и двата пола нямат виновност.

Противно на всички изказвания, мъжете също търсят дълбока връзка. Нещо същинско. Нещо, за което си коства да се борят. Но защото не са доста положителни в откровенията и думите или най-малко ни карат да мислим по този метод, ние дамите постоянно бъркаме за тях. И ги одобряваме като повърхностни хора, които се интересуват единствено и само от половите връзки. Но надалеч не е по този начин, за което им изискуем опрощение, несъмнено.

Прави неща, които те разсейват

Това може би е един от най-често даваните препоръки. Но в действителност работи. Когато той стартира доста да ти липсва, затрупай се от работа. Или започни по-често да излизаш с приятелки. Излез от зоната си на комфорт, пробвай нещо ново. Преодолей някой твой остарял боязън, който изцяло ще отмести вниманието и мислите ти за твоя някогашен.

Сега е моментът, в който е потребно да се срещаш и запознаваш с нови хора. Но това няма по какъв начин да стане в случай че не разчупиш малко мястото си и сивото всекидневие, което в допълнение те отегчава и кара да мислиш за него.

Имаш задоволително време, с цел да опознаеш себе си и най-сетне да схванеш кое е това, което ще те направи щастлива.

Обърни внимание на кариерата си

Няма по-правилно време от в този момент. Събери сили и превърни болката, която изпитваш в действие, която ще ти помогне да преодолееш по-лесно компликациите. Жената, която е засегната е способна на доста. Тя постоянно е била, само че в този момент страстите са прекомерно мощни в нея и притъпяват страха от неуспех. Болката те трансформира в звяр. А дамата е същински войник. Дори и засегната, тя може да реализира всичко. Дори и това да преодолее своята огромна обич. И неналичието, която изпитва. Защото дамата е знак на мощ и борбеност. А ти още ли се съмняваш в себе си?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР