Емоционален призив към всички хора с големи сърца отправи Анета

...
Емоционален призив към всички хора с големи сърца отправи Анета
Коментари Харесай

Божидар отново има нужда от нас, за да се справи с тежката диагноза

Емоционален апел към всички хора с огромни сърца насочи Анета Асенова от Пловдив. Тя е майка на дете с аутизъм. Малкият Божидар е на 5 години, само че действително дава отговор като за 2 година

„ Красиво дете с огромни блуждаещи очи, в които непрекъснато диря повода за неговия рев, яд и горест. Видимо наподобява всичко наред, а фактически носи със себе си етикета на аутист”, написа дамата в обществените мрежи.

„ Да имаш дете с аутизъм, прекатурва целия ти свят. По-голямата част от времето с него сме повече терапевти, в сравнение с родители. За него няма боязън от движещи коли, високи здания, парапети и тераси. Той не може да приказва, не може да стои дълго на едно място, не може да се обслужва самичък, схваща къси и ясни изрази, и то не постоянно. Божи няма другари, само че и не изпитва потребност от такива.Самодостатъчен си е в неговия свят, а за нас с татко му това не е задоволително. Той ни направи родители, а ние се борим да го създадем човек”, споделя майката.

Досега са правили логопедични лечения, има 160 барокамери, с помощта на които тя чува за първи път „ мамо “. Божидар е приемал безчет добавки, обещаващи чудеса, само че единственото знамение е, че фамилията към момента се бори и не са се отказали.

„ До през вчерашния ден смятахме, че неговото положение може единствено отчасти да се усъвършенства, а през днешния ден към този момент има нова вяра за нас - напълно да се оправи! Клиника в Украйна прави вливки на стволови кафези. Една скъпоструваща терапия, която дава големи шансове и нашето дете да има своето незабравимо детство. Сумата е непостижима за нас, по тази причина се обръщаме към вас да станете част от нашата идея и да помогнем на Божидар финансово. С ваша помощ да извървим нашия път. Една вливка е в размер на 20 000 лева, при него ще са нужни към 4 вливания. Искаме детето ни да има пълноценно детство, както всички останали - той в действителност го заслужава!

Мили хора, от името на Божидар - помогнете му! Той е нашият смисъл в живота и ние не можем да стоим безмълвни пред неговото страдалчество. Надявам се, че ще се намерят милостиви хора, които ще подадат ръка на това малко момченце, което ще открие своя път в живота и ще го извърви без непозната помощ след терапиите в Украйна”, приканва майката.

Всеки, който желае, може да подари средства по сметка:

Божидар Василев Попов

УниКредит Булбанк

IBAN BG95UNCR70001524168866

BIC UNCRBGSF

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР