Paint най-накрая официално получи генератор на изображения, задвижван от AI,

...
Paint най-накрая официално получи генератор на изображения, задвижван от AI,
Коментари Харесай

Cocreator от Microsoft – „второ дишане“ за Paint и официалния генератор на изображения за устройствата PC Copilot+

Paint най-сетне публично получи генератор на изображения, задвижван от AI, само че няма да е наличен за всички.

Microsoft разгласи функционалността Cocreator — към този момент като извънредна функционалност за устройствата PC Copilot+ (по-специално Asus и Dell я оповестиха за своите модели). Благодарение на „ логаритмите, основани на дифузия “, инструментът може да генерира изображения въз основа на текстови подкани, както и от вашите лични рисунки на Paint.

Компанията към този момент е опитала с AI генератора на изображения в Paint, а ранните версии на Cocreator са налични за разработчиците и Windows Insiders от есента. С появяването на PC Copilot+ функционалността става публична.

По време на демонстрацията на събитието Surface, Microsoft е посочил по какъв начин Cocreator комбинира вашите лични рисунки с текстови подкани, с цел да сътвори изображение. Предвиден е и „ плъзгач за творчество “, който ви разрешава да контролирате какъв брой AI може да господства на фона на вашето автентично изкуство.

Други нови функционалности за PC Copilot+ включват: Recall — разрешава на вашия компютър да записва всичко, което вършиме и да го възпроизвежда при поискване; Live Captions — трансформира изговорените думи в британски надписи на екрана; Windows Studio Effects — инструмент за видео и аудио диалози с фонови филтри, ръководство на осветлението, понижаване на шума и телесуфлер.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР