Младият и талантлив режисьор ще разкрие тайните на фотографията и

...
Младият и талантлив режисьор ще разкрие тайните на фотографията и
Коментари Харесай

Xiaomi в България кани на ексклузивен уъркшоп с гост лектор Крис Захариев

Младият и надарен режисьор ще разкрие тайните на фотографията и видеографията с новите флагмани от серията Xiaomi 14

Светлин Желев 10:28 | 03.06.2024 0 Сподели

Най-четени

ПрепоръчаноЕмил Василев - 11:51 | 31.05.2024

Американското разузнаване разкри елементарен метод за отбрана на смарт телефона ви от хакери

IT НовиниЕмил Василев - 15:31 | 02.06.2024

Краят на една ера: Samsung приключва поддръжката на операционната система Tizen

ТелефониСветослав Димитров - 14:11 | 31.05.2024

Гугъл пусна 7 нови функционалности за потребителите на Android

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Готови ли сте да подобрите уменията си във фотографията и в снимането на видеа? Сега имате опцията да усъвършенствате знанията си с водещ преподавател награждаваният режисьор Крис Захариев в извънредния уъркшоп Xiaomi Masterclass. По време на него ще можете да се докоснете до най-новите устройства на Xiaomi – смарт телефоните от серията Xiaomi 14, която включва моделите Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Ultra.

Уъркшопът ще се организира на 11-ти юни в Hyperspace Social Tech Hub в София. Местата са лимитирани и всеки, който желае да участва, би трябвало да се записва до 5-ти юни на следния линк – https://forms.gle/rHbx9RA16Mq46kEz6.

Участниците ще бъдат определени от жури, а приоритет ще бъде даден на лица, които понастоящем имат смарт телефон Xiaomi 14 или Xiaomi 14 Ultra. Изисква се главно до приблизително равнище на знания в региона на фотографията, като това включва схващане на съществени фотографски понятия, познаване на работата с фотоапарати (особено цифрови и смарт телефон камери) и схващане на фотографската комбинация и техниките за осветяване.

Xiaomi Masterclass има за цел да задълбочи разбирането на участниците за образното описване на истории посредством на практика и теоретични сесии, като се концентрира изключително по време на златния час за потребление на естествената светлина за снимане.

Водещият преподавател на уъркшопа – Крис Захариев е основател и на уеб-сериала „ Да Се Изгубиш Нарочно “ – писмено премеждие измежду най-затънтените селца в България, за който печели премията „ Будител На Годината “ през 2018 година, както и премията „ Най-вдъхновяваща персона “ от TOYP Bulgaria през 2019 година През 2020-та година е номиниран и печели влиятелната премията „ Стоян Камбарев: Полет в изкуството “ за своите късометражни филми и онлайн планове. През септември 2020 година съставлява България като част от младежкото жури на интернационалния Кино Фестивал във Венеция. Като режисьор филмите му са номинирани за голям брой интернационалните фестивали.

Серията смарт телефони Xiaomi 14 е емблематична за марката, а двата модела се отличават с изключителни камери, основани в колаборация с Leica. Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Ultra разполагат с оптиката Leica Summilux, с което се трансформират във върха на съдействието сред двата марката.

Тази интеграция показва най-напредналите оптични концепции и продуктови дизайни, затвърждавайки позицията на Xiaomi като международен водач в нововъведенията в региона на мобилната снимка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР