Самотният разработчик Мат Маршал пусна в Steam дебютния си проект

...
Самотният разработчик Мат Маршал пусна в Steam дебютния си проект
Коментари Харесай

„По-добра от Cities: Skylines II“: вдъхновената от киберпънка сандбокс игра за градско планиране Dystopika дебютира в Steam с 99% рейтинг

Самотният разработчик Мат Маршал пусна в Steam дебютния си план – пясъчника за градеж на градове Dystopika – и по случай излизането на играта беше показан обособен филмов откъс, показващ процеса на градежа на здания в играта.

Dystopika предлага на геймърите постепенно да изградят киберпънк град, като се потопят напълно в креативния развой. Играта не слага съществени цели пред потребителя: тук просто би трябвало да построите мрачни високи здания, да поставите големи билбордове с холограми върху тях и да се опитате да се впишете в локалната атмосфера.

Първите купувачи на Dystopika посрещнаха плана с възторг, като оставиха 304 отзива (99% рейтинг). Играчите хвалят пясъчника за смелата концепция, спокойното движение, усъвършенствания фоторежим и релаксиращата музика.

Авторите на дребното негативни рецензии (досега единствено три) обаче считат, че музиката е „ скучна “. По-долу са показани цитати от обособените консуматори, които разказват разнообразни аспекти на геймплея на Dystopika.

„ Готина атмосфера, готин фоторежим. Има доста киберпънк чувство за нея. От друга страна, музиката е извънредно скучна “,

отбелязва Herr Designer.

„ Нищо ненужно – киберпънк хармония в най-чистата ѝ форма. Огромни корпоративни здания, реклами, летящи коли, неон, дъжд, залез/изгрев/нощ и никакви куестове! Никакви главоболия за нищо друго, с изключение на за естетиката “,

хвали играта evserb88.

„ По-добра от Cities: Skylines II “,

обобщава NeonSkyline.

Dystopika е налична за PC (Steam), като до 5-ти юли пясъчникът за създаване на градове може да бъде закупен с отстъпка. А до края на август планът би трябвало да получи актуализация с нови здания, ремонти на техническите неточности и нови местоположения.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР