Бившата френска тенисистка Ализе Лим отново беше в опасна близост

...
Бившата френска тенисистка Ализе Лим отново беше в опасна близост
Коментари Харесай

Френска тенисистка отново беше в опасна близост до Григор Димитров

Бившата френска тенисистка Ализе Лим още веднъж беше в рискова непосредственост до Григор Димитров, което още повече подклажда слуховете, че двамата са двойка, написа БЛИЦ.

Лим, която е коментатор в " Евроспорт ", седна нощес в ложата на българина за мача му с Хуберт Хуркач. Григор победи поляка с 3:0 сета и се класира за 1/4-финалите на " Ролан Гарос ", като на следващия ден ще има извънредно сложната задача против международния номер две Яник Синер.

Очевидно Григор и Ализе са повече от положителни другари. Французойката бурно аплодираше Димитров и не остана незабелязана за камерите, които на няколко пъти запечатаха необятната й усмивка.

Българинът и Лим имат дълго и топло другарство. През годините двамата даже постоянно са били спрягани за гаджета. Преди повече от месец 33-годишната французойка с татко виетнамец и най-хубавият български тенисист отидоха дружно на празненство на принц Албер II в Монте Карло... и си потеглиха дружно от светското събитие, откакто тя тичайки скочи в Ламборгинито на най-хубавия ни тенисист.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР