Легендарният халф на Реал Мадрид и немския национален отбор по

...
Легендарният халф на Реал Мадрид и немския национален отбор по
Коментари Харесай

Изненада! Тони Кроос се отказва от футбола след края на сезона

Легендарният халф на Реал Мадрид и немския народен тим по футбол Тони Кроос се оказва от футбола след края на сезона, разгласи самият той в обществените си мрежи. Кроос ще има опцията да вдигне Шампионската лига на 1 юни, когато Реал Мадрид ще играе във финала против Борусия Дортмунд.
Прочетете още
Последният допир до футбола за Кроос ще бъде през лятото, когато той ще взе участие на Евро 2024. Кроос се завърна през март в националния тим на Германия за Европейското. 

„ 17 юли 2014 година – денят на представянето ми в Реал Мадрид, денят, който промени живота ми. Моят живот като футболист, само че най-много като човек. Това беше началото на нова глава в най-големия клуб в света. След 10 години, в края на сезона, тази глава завършва ”, стартира Кроос.

„ Никога няма да не помни това сполучливо време! Бих желал особено да благодаря на всички, които ме одобриха с отворено сърце и ми се довериха. Но особено бих желал да ви благодаря, мадридчани, за вашата обвързаност и обич от първия ден до последния. В същото време това решение значи, че кариерата ми на настоящ футболист ще завърши това лято след Евро 2024 ", написа халфът.

„ Щастлив и горделив съм, че в съзнанието си открих точния миг за решението си и че можах самичък да го избера. Моята упоритост постоянно е била да завърша кариерата си на върха на моето равнище на показване. Оттук нататък има единствено една водеща мисъл: a por la 15! HALA MADRID Y NADA MAS! ”, написа още в посланието до почитателите си Тони Кроос. 

Кроос е притежател пет пъти на Шампионската лига и може да добави 6-ти трофей. С Германия е международен първенец от 2014г. Спечелил е съвсем всичко във футбола без Европейско състезание. 

В кариерата си е играл за Байерн Мюнхен, Байер Леверкузен и Реал Мадрид. 

За националния тим има 108 мача и 17 гола. 

На 4 януари Кроос навърши 34 години.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР