В отговор на въпрос Пеевски допълни, че ДПС е подкрепило

...
В отговор на въпрос Пеевски допълни, че ДПС е подкрепило
Коментари Харесай

Пеевски за записа: ПП-ДБ са обраснали с кешове, влачения, пудели. Зловеща работа

В отговор на въпрос Пеевски добави, че Движение за права и свободи е подкрепило ПП-ДБ, с цел да има България постоянно държавно управление и не съжалява за това решение. 

" Но в никакъв случай не е знаели какво се случва и какво вършат тези хора. Българските граждани видяха къде са им парите - те са влачени от контрабанди, складирани. Бившият вътрешен министър Бойко Рашков е гуляел и  пудели са му носели кешовете ", каза още той.

Съпредседателят на Движение за права и свободи отговори на Асен Василев, който в неделя разгласи, че Бойко Борисов е желал да става президент, а Пеевски - министър председател. Председателят на Движение за права и свободи не отхвърли тези думи, само че съобщи, че упоритости за премиерския пост имал и Асен Василев, който желал да заеме поста при втората ротация след Мария Габриел.

Той добави, че Асен Василев е предложил още да е вицепремиер, а Движение за права и свободи да има както министри, по този начин и вицепремиер в кабинета.

" Лично в наличието на господин Цонев, Асен Василев персонално ме е молел да го подкрепим да е вицепремиер, да не е просто министър. Съкровената му фантазия бе да стане министър председател след Мария Габриел. Предлагаше да имаме и ние от Движение за права и свободи министри, даже вицепремиер. Всичко това му е отказано. Мечтите им на тях са единствено за власт ", безапелационен бе Делян Пеевски.

Пеевски твърди още, че Христо Иванов е желал да стане президент, с цел да " ликвидира " Продължаваме промяната " и да оглави дясното пространство.

" Аз не желаех да поддържам връзка с Христо Иванов, тъй като знам неговите обвързаности с олигарха Иво Прокопиев, той е просто прокси. Г-н Цонев ми го натресе, тази Шехерезада, една година ме убеждава. Христо Иванов сподели, че желае да бъде президент, имал потребност от поддръжката на Движение за права и свободи. Важно е да унищожавам Политическа партия, сподели ми той, да стана единствен водач на дясното, по-късно и да стана президент ", уточни съпредседателят на Движение за права и свободи.

" Важната цел на Иванов е да пенсионира Борисов ", добави Делян Пеевски.

По думите му съпредседателят на " Демократична България " му е предложил да бъде министър председател, а Бойко Борисов да бъде пенсиониран. Пеевски не отговори на въпрос по кое време са водени такива диалози, само че съобщи:

" Аз споделих на господин Борисов, че желаят да го пенсионират. Затова в този момент му споделям и през днешния ден - в случай че той в миналото счита да ръководи с тези пуделчета и те вървят да му драскат на вратата в Банкя, да знае - те идват със зестра доста каруци с кеш. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР