Майка от Мериленд, която решила да спре професионалната си кариера,

...
Майка от Мериленд, която решила да спре професионалната си кариера,
Коментари Харесай

Майка, която се обучава вкъщи, обвинява критиците на Бъткър, че са изопачили посланието му към жените, за да предизвикат възмущение

Майка от Мериленд, която решила да спре професионалната си кариера, с цел да отглежда двете си деца вкъщи, споделя, че е била сюрпризирана от последици, произлизащи от встъпителната тирада на Харисън Бъткър в католически лицей, възхваляваща обичайните функции на половете.

" Фактът, че един професионален състезател сподели смелостта и убедеността да приказва истината в ера, когато очите са заслепени и ушите са затворени против това, беше надълбоко окуражаващо за мен “, сподели Доун Дюран за. Това, което ме изненада, е, че хората бяха шокирани, че обичаен католик, говорейки пред католическа публика, има вяра в неща, които католиците са прокламирали от хиляди години. Кикър сподели на приключилите дами, че са им били казани " демонски неистини " за цената на майчинството в обществото. Той също по този начин приписва брачната половинка си за професионалните си триумфи и я похвали за това, че " се облегна на призванието си " като стопанка.

Коментарите на Бъткър взривиха медиите, пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР