Емитентът на стабилни монети Circle намали работната сила и инвестициите

...
Емитентът на стабилни монети Circle намали работната сила и инвестициите
Коментари Харесай

Circle оптимизира дейността си и проучва нови възможности на фона на промените

Емитентът на постоянни монети Circle понижи работната мощ и вложенията в действия, които не са от главно значение, с цел да укрепи финансовото си положение, и да пренасочи бизнес тактиката си, заяви компанията в сряда.

“ “, съобщи представител на Circle в отговор на запитвания по имейл. Компанията обаче отхвърли да разкрие съответния брой на съкратените работни места или засегнатите отдели.

Мерките, подхванати от Circle за редуциране на личния състав са в сходство с наклонност, следена в цялата крипто промишленост, където голям брой компании редуцираха работната си мощ заради продължителния интервал на спад на пазара, постоянно именуван “ “.

Други известни крипто компании, които неотдавна направиха съкращения, включват Crypto.com, Bittrex, Polygon Labs и Kraken.

През предходния месец сингапурският филиал на Circle получи лиценз за огромна платежна институция от паричния орган на Сингапур.

Това разреши на компанията да дава услуги в бранша на цифровите платежни токени, трансграничните парични преводи и вътрешните парични преводи в границите на града-държава.

Според отчет на компанията за крипто информация K33 Research от 5 юли световната крипто промишленост се прави оценка на почти $180 милиарда, като обгръща над 10,000 компании по света.

В отчета се показва също, че Сингапур и Хонконг са водещите крипто центрове в Азия, в които работят към 65,900 души или към 35% от общо 190,000 служащи в крипто промишлеността в международен мащаб.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР