Емилия и Галин зарадваха феновете си с ново музикално предложение.Прочетете

...
Емилия и Галин зарадваха феновете си с ново музикално предложение.Прочетете
Коментари Харесай

Емилия и Галин с горещ дует на непоказвано досега място

Емилия и Галин зарадваха почитателите си с ново музикално предложение.
Прочетете още
Актуалните, зареден с доста лятно въодушевление. Парчето носи заглавието " Ела, Хабиби " и се появи в формалния YouTube канал на музикалния лейбъл Alpha Music.

" Ела, Хабиби " е второто дуетно парче на Емилия и Галин и несъмнено се обрисува като един от шлагерите на лято 2023 година Миналата година изпълнителите показаха сингъла " Алкохол ". Само за няколко часа от премиерата си видеото към новата им ария е записало над 300 хиляди гледания.

Видеото към песента е снимано в първокласна вила край Созопол. Видеото се реализира със съдействието на козметичната компания Christian of Roma и един от марките им - Cotril.

" Подаряваме ви една лятна страст, едно неповторимо лятно свежо парче, за което работихме като луди. Флиртувайте, обичайте, танцувайте и се сещайте за нас. Яко лято ви желаем, аз и целият екип ", по този начин певицата презентира дуетното парче.

Тя очарова с съвършена визия, а Галин разтапя женските сърца с тялото си. 

Музиката на " Ела, Хабиби " е дело на Irkenc Hyka, текстът е написан от Николай Гурманов и Анастасия Мавродиева, аранжиментът пък е на Никола Томов.

" Имам тази ария от толкоз доста време и не ви я представях, тъй като като че ли все нещо липсваше. Дълго се чудих какво е и след това разбрах. Липсвала е... Емилия. Вече всичко е на мястото си. Представям ви " Ела, Хабиби ". Нека е особено за " най-хубавите в любовта ", особено за вашите летни празненства и особено за всички, които чакаха да се съберем още веднъж в ария с невероятната Емилия. Обичам ви и дано лятото стартира в този момент ", написа Галин в профила си в Инстаграм.

За ефектното видео, Емилия и Галин се доверяват на режисьора Виктор Антонов-Рик. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР