Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката заради фученето си по

...
Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката заради фученето си по
Коментари Харесай

Мразех ги, добре че умряха: Eмили Тротинетката за родителите си

Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката поради фученето си по автомагистралата със 120 километра в час, не стопира да шокира обществото. Този път го направи с изявления.

Емили не е израснала в дом, само че се оказа унизено дете. А това, което споделя за родителите си, е повече от фрапиращо. " Моите родители бяха доста неприятни, доста гадни хора. Постоянно ми се караха и се държаха неприятно с мен ", споделя русокоската пред " Уикенд ".

" Даваха ми по малко джобни пари, бяхме небогати, непрекъснато имаше кавги и обиди. И не ми позволяваха да ставам момиче, а аз още от дребна желаех да съм момиче, от 5-годишна желая да ставам жена! Още оттогава фантазията ми беше да съм Емили!

Като цяло бяха доста неприятни родители, които не ми позволяваха да бъда себе си. С майка ми постоянно сме се били когато стане въпрос за сексуалността ми, тъй като аз хем одобрявам дами, хем самата желая да съм жена. И майка ми мразеше доста това. Беше срещу да си сменя пола и доста постоянно сме се били! ", прибавя още тя.

От думите й излиза наяве, че е яла и физически пердах. " Като цяло и майка ми, и татко ми, те са умряли, както се споделя, лека им пръст, не че тяхната е лека, два кубика… И другото, което желая да кажа, е че никак не е хубаво да живееш в семейство, в което те наскърбяват всеки ден и не ти разрешават да бъдеш себе си. С татко ми съм имала история, в която сме се били доста, тъй като той хептен не ме приемаше – биеше ме, постановяваше ме с юмруци. Но аз като побеснях веднъж, ще го споделя и с вас, хванах един нож и го наръгах в ръката. Това го направих за отбрана, тъй като ме биеше във врата и аз хванах един нож и го ръгнах ".

Родителите на Емили си отиват през 2017-та и 2018-та. " През 2017 година татко ми умря от инсулт, а майка ми от рак на белите дробове през 2018 година Те доста пушеха, татко ми доста пиеше. Но бих споделила, че въобще не скърбя, че са умряли! Защото животът ми в София е доста по-добър, тъй като тук всички ме одобряват каквато съм. Бях на 16 години, когато ги изгубих и се наложи 2 години да пребивавам при моите леля и вуйчо, където обстановката беше още по-зле. Там безусловно не одобряваха лесбийки, транссексуални и непрекъснато ме обиждаха и се карахме. Скандали, побоища и там, превръщане на маси, чупене на чинии, идваше полиция, беше доста ужасно! "

 undefined

Признава още, че самата тя би осиновила някой дете дете, само че към момента не се усеща подготвена за това. " Все още съм дребна, само че като порасна, бих го направила, нищо, че съм лесбийка и транссексуална. Децата в домовете не трябва да са там, там ги тормозят непрекъснато, не ги третират добре. Тези деца би трябвало да ги дават на лесбийките, гейовете и транссексуалните. "

В момента Емили стартира работа в супермаркет, където ще е всеки ден измежду хора. " Ще съм на каса, където е най-интересно. Скоро ще ме видите в някой супермаркет! ", зарече се тя още в изявлението пред изданието.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР