Емили Тротинетката твърди, че е била жестоко пребита. Мелето се

...
Емили Тротинетката твърди, че е била жестоко пребита. Мелето се
Коментари Харесай

ШОК! Емили Тротинетката пребита до безсъзнание в заведение: МВР ме спаси, можех да загина

Емили Тротинетката твърди, че е била грубо пребита. Мелето се разиграва във Варна, а в него с изключение на Тротинетката вземат участие нейният обичан – някогашният културист и участник във „ Фермата “ Тихомир Рангелов, общата им другарка – 31-годишната софиянка Елизабет Зарева, и варненецът Момчил Станчев.
„ Момчил ме преби, 10 минути съм лежала на пода в безсъзнание. Като се свестих, бях цялата в синини и отоци. Можех и да почина, само че ме избави полицията “, сподели първо за изданието скандалното блонди от Плевен.
Четиримата „ герои “ ще обясняват кой прав, кой крив в „ Съдебен спор “ тази събота, само че „ България Днес “ към този момент разполага с всички детайлности от мелето от първа ръка.
„ Историята с този човек, Момчил Станчев, който за мен е доста рисков, стартира през лятото. Тогава се разхождахме с Елизабет в един от парковете на Варна и се заприказвахме с него. Елизабет искаше да направи една „ дръпка “ от неговата цигара. После той стартира да й написа в чатовете, доставяше й цигари и двамата се сближиха “, описа предисторията на обществения побой Тротинетката.
21-годишното трансмомиче твърди още, че „ Станчев се влюби в Елизабет и я изиска за себе си “. „ Всичко стартира оттова, че в един миг Елизабет ни сподели, че не може да живее под един покрив и с мен, и с Тихомир. И изиска да ме изгони от жилището му във Варна, само че Тихомир не разреши “, разкрива пикантерии от „ кухнята на любовната триада “ Емили.
„ Елизабет отиде да живее при Момчил, само че след това се върна при нас. Тогава той побесня, стартира да ни причаква пред входа, да ни следи, да ни ругае по телефона и в чатовете, да ни заплашва… “, разказва издевателството, на който съгласно нея са били подложени, русокоската.
Появата на четвърти човек в „ триото “ ескалирала при започване на месеца. Станчев, по думите на Емили, нахълтал в заведението, насочил се към масата, на която тя седяла в компанията на ексатлета и Елизабет, и почнал да ги замерва със солници, пиперници и посуда. „ Почна да крещи на Елизабет и да я пита кой е по-добър в леглото, той или Тихомир “, споделя бившето момче. „ Подгониха се с Тихомир из заведението, пръскаха се със спрейове “, прибавя Тротинетката.
След зрелищната гонитба на двамата мъжаги – „ Момчил не се плаши въобще от Тихомир, тъй като е близо два метра “, тримата станали на кълбета на пода.
„ Държеше се извънредно, жестоко, селски, нападателно “, не пести епитетите по адрес на варненския „ снабдител “ Емили. „ Момчил ме ритна в крайници и в корема. Тогава аз го ударих с пепелник по главата. И той ме преби. Припаднала съм за няколко минути, цялото заведение беше изпотрошено “, разказва търкала скандалното блонди.
Полицията задържала всички за 24 часа, а на Момчил Станчев, твърди Емили, му било повдигнато обвиняване за безчинство.
„ Задействала се е и прокуратурата, настрана аз съм пуснала тъжба против него за разпространение на някои субстанции “, сподели още Тротинетката.
Тя акцентира, че не е афектирана на Елизабет, а думите й по малкия екран, че „ Емили се подиграла с момчето в пловдивския мол “, били казани преднамерено, не от неприятно сърце. „ Тя желае да си оправи живота, тъй като съдът в действителност й е взел и второто дете. Тя има две деца, момче и момиче, от две връзки без брак “, разкрива русокоската, която скоро ще си сменя пола в Сърбия.
„ Момчил не стопира да ме преследва. Причаква ме пред блока, тормози ме по телефона от прикрит номер, заплашва ме и ме наскърбява. Той не понася гей хора като мен. Имам негови закани в чата какво иска ми се случи “, не крие страха си Емили.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР