Емили Тротинетката, Тодор Огнянов-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца рязко усетиха строгостта

...
Емили Тротинетката, Тодор Огнянов-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца рязко усетиха строгостта
Коментари Харесай

Куката го удари на молба, Емили се оказа Даниел

Емили Тротинетката, Тодор Огнянов-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца внезапно усетиха строгостта на закона, като се изправиха в правосъдната зала, с цел да дават отговор за гаврата с момче със специфични потребности. Тримата снимаха клип в пловдивски мол, на който момчета е с каишка на врата като куче, а Емили му подрежда " Дай лапа " и му подмята чаша, която то би трябвало да донесе. След скандал и лавина от яд в мрежата тримата бяха задържани, а през днешния ден и изправени пред съда.

Момчето настояваше и молеше да го снимаме, пробваше да се оправдава Куката, до момента в който го водеха към правосъдната зала под ескорт дружно с Чеченеца и Емилия Йорданова, позната като Тротинетката. При снемане на самоличността й се оказа, че името й е Даниел Йорданов.
-->
Тримата бяха арестувани на 5 април, откакто прокуратурата се самосезира от изявления в обществените мрежи и медиите. Никой от хората в мола, участвали на снимането на унизителния клип, не се е обадил в полицията.

Тримата са упрекнати в безчинство с особена смелост и цинизъм, наказването за което е до 5 години затвор.

От прокуратурата обясниха през вчерашния ден, че общ прочут на инфлуенсърите и момчето го е убедил да взе участие. Младежът в началото отказал, само че другият бил доста настойчив и му повтарял, че ще стане прочут като Чеченеца, Куката и Емили.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР