Емили Тротинетката продължава да е в ареста, говори се, че

...
Емили Тротинетката продължава да е в ареста, говори се, че
Коментари Харесай

Тихомир побесня: Къде беше полицията, когато биеха Емили?

Емили Тротинетката продължава да е в ареста, приказва се, че е отделена и от мъже, и от дами. Тошо Куката и Чеченеца също са арестувани, откакто тримата по този начин наречени " инфлуенсъри ", бяха задържани след потресаващо видео, в което Емили води момче на каишка в пловдивски мол.

И до момента в който обществото е меко казано скандализирано и обезверено, с всички учредения, Тихомир - половинката на Тротинетката разгласява жални постове в мрежата. Спортистът, който преди време видоизменен като Мелиса, споделя отвращение от обстоятелството, че Емили към момента е в ареста и че това заплашва живота ѝ, по негови думи. Разбира се, не пропуща и да се оплаче, че страда от неналичието ѝ. 
                             

" Къде беше полицията тогава!? Когато унижаваха, обиждаха и биеха Емили?! Ако не я пуснат скоро от аресва в Пловдив тя ще почине! Гарантирам ви че няма да издържи, всеки който я познава персонално знае истината!
Тя има ТЕЛК 50 % от 12 годишна.
Нейните положение са:
Хиперактивност, Хиперкинетично разстройство, Биполярно разстройство, Психо-Нервно напрежение, начална фаза на Еписинтоматика,не може да носи високи отговорности, понижена -50% работоспособност, персона със усложнения в обществената акомодация, приема Атаракс и още едно лекарство, само че сега в пандиза я изтезават и не и дават лекарсвтата!
Ако има правдивост за едни, ще има и за други, другояче живеем в най хомофобската страна в света! ", гласи една последните изявления на Рангелов.

Но въпросът е - за какво, при съществуване на толкоз болести, с които Емили е застрашена, а самата тя заплашва и обществото, в случай че не се подлага на лекуване, се движи свободно по улиците и ръководи тротинетка със 100км/ч по автомагистралата? Защо въобще се е стигнало до там тя да бъде образец за подрастващото потомство и децата да желаят да се снимат с нея и да ги води на каишка? Има си място за хора като нея, само че дали има кой да я прибере там... 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР