Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън са от известните личности, на

...
Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън са от известните личности, на
Коментари Харесай

Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън с първа официална поява

Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън са от известните персони, на които не им върви изключително в любовта. Ратайковски се разведе със Себастиян Бер-Маклард поради изневери, само че към това към момента не знаем доста детайлности.
 Емили Ратайковски, Пийт Дейвидсън и папарашките фотоси, на които се вижда по какъв начин двамата интимничат
Емили Ратайковски няма спирка

Хваната в крачка в компанията на Пийт Дейвидсън

Дейвидсън пък се раздели с Ким Кардашиян преди няколко месеца - следващата връзка, в която нещата просто не се получават за комедианта. Но от към две седмици знаем, че Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън излизат дружно.

За това се съдеше от папарашки фотоси на двамата, само че не се знаеше нищо кой знае какво към тяхната възможна връзка. И продължава да не се знае какво тъкмо се случва сред тях, само че пък имам още самун за размисъл.

Причината е, че Ратайковски и Дейвидсън взеха решение да създадат първата си обществена поява дружно на баскетболен мач. Двамата изгледаха от близко успеха на Мемфис Гризлис над Ню Йорк Никс в Madison Square Garden в Ню Йорк. Двамата не са се държали като двойка, само че пък смеха е преобладавал с диалозите им.
 Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън и ревнува ли тя от връзката му с Емили Ратайковски
Ревнува ли Ким Кардашиян от Емили Ратайковски

И преодоляла ли е раздялата с Пийт Дейвидсън

Според Entertainment Tonight, от Денвър Нъгетс са решили да се пошегуват с Никс, които разгласиха фотоси на двамата в профила си в Instagram, могат ли да попитат Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън дали публично са двойка. На този въпрос явно още няма формален отговор, само че като че ли скоро това ще се промени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР