Емили има психични проблеми, телково решение с 50% инвалидност и

...
Емили има психични проблеми, телково решение с 50% инвалидност и
Коментари Харесай

Тихомир ревна за изрода Емили: Има ТЕЛК с 50% и психични проблеми! Няма да издържи в затвора

Емили има психологични проблеми, телково решение с 50% неработоспособност и няма да издържи в пандиза. Това написа нейният другар Тихомир Рангелов на стената си във Фейсбук.
„ Тя не заслужава това сурово наказване, тя не е на равно с Тошо Куката и Чеченеца, това е неприемливо просто да я сравнят с тях. Тя няма никакво правосъдно минало за разлика от другите 2-ма. Емили няма да издържи в пандиза, “ написа още той.
Тихомир счита, че Емили е дискриминирана.
Вижте цялостния текст на коментара му:
„ За всички тези, които ни упрекват, че на нас с Елизабет не ни пука за Емили са в огромна неточност! Ще създадем всичко допустимо да си я приберем, тя е почтена и всеки който я познава персонално знае надълбоко в сърцето си истината! Тези дни бяха кошмарни за Нас! Обичаме я доста! И си я чакаме! Тя не заслужава това сурово наказване, тя не е на равно с Тошо Куката и Чеченеца, това е неприемливо просто да я сравнят с тях. Тя няма никакво правосъдно минало за разлика от другите 2-ма. Емили няма да издържи в пандиза, тя има ТЕЛК 50 %, не мога да допускам, че съдията и прокурорите не са се съобразили с нейните душевен проблеми, тя има потребност и то медикаменти, които сега не приема.
Всички ние за наше голямо оскърбление и отчаяние попаднахме в клопката на Тошо Куката, съжаляваме за всичко това и сърцето ми се къса за Емили. Още не мога да се съвзема след последните вести от съда, това за нас е потрес! Сега ще апелираме на 2-ра инстанция след 1 седмица! И все пак аз не съм спрял да работя с клиенти и да си популяризирам режимите, за какво ли? Лесно ли ми е съгласно вас. И ние имаме потребност от пари и средства изключително в този тежък миг, с цел да живеем и най към този момент да помогнем на Емили, а опциите не са ни огромни! Отварям най-долу сметка за помощ на Емили, тъй като адвокатката е служебна и ще е от изгода всякаква помощ!
Всеки който е угрижен за Емили и желае да спре нейният призрачен сън може да помогне! В момента към нея има непрекъсната дискриминация на този стадий! Нима тя няма потребност от специфични потребности, като това момче дето е единствено 1 година по малко от нея! Това заслужено ли е?! Безумни са тежи жестоки присъди, тъй като това по замисъла на закона не се води тежко закононарушение! И Емили не е длъжна да заплаща за това с живота си и здравето си! И кой за бога си е разрешил да снима Емили в ареста, белким това е законно? Тя няма да оцелее там дълго време! Нуждаем се от помощ! ”
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР