Емил Димитров - Ревизоро направи в типичен стил изказване за

...
Емил Димитров - Ревизоро направи в типичен стил изказване за
Коментари Харесай

Скандален Ревизоро! Сравнението за Мария Габриел

Емил Димитров - Ревизоро направи в характерен жанр изявление за предлагането за новия министър председател на страната.

Предложението на Бойко Борисов Мария Габриел да е министър председател, има и позитивни, и негативни страни. Лошо е, че тя от 20 огдини не е в България. Все едно аз да стана министър председател на Щатите, като не знам по какъв начин са нещата там.
-->
Това разяснява пред Нова нюз Емил Димитров - Ревизоро.

Това, че тя не е била тука обаче пък, значи, че не взе участие в корупционни схеми, значи някой различен ще ги прави вместо нея. Друго е, че за идващите евроизбори нея ще я изберат незабавно, тъй като тя в този момент ще си направи акция, уточни той.

Ако Гебриел има положителни съветници, в случай че има хора, които да й оказват помощ, може и да стане. Щото вижте какво, тя е Кирил Петков, само че в пола. Той дори Петков е по-наясно, тъй като бизнеса му е в България и по в час.

Сега, това не значи, че тя не би могла да е един сполучлив министър председател, стига другите политически сили да я възприемат съществено. Ако и те излъчат по няколко министри, дружно ще могат да създадат нещо. Аз персонално й искам триумф, само че моето мнение е, че Борисов трябваше да бъде министър председател, разяснява Ревизоро. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР