Емблематичното за София кино Култура се завръща на нов адрес

...
Емблематичното за София кино Култура се завръща на нов адрес
Коментари Харесай

Кино `Култура` се завръща на `Сан Стефано` 22

Емблематичното за София кино " Култура " се " завръща " на нов адрес - ул. " Сан Стефано " 22.

Киното е въодушевено напълно от затворилото преди години " Култура ", което се е намирало на ул. „ Солунска “ и ул. „ Граф Игнатиев “.

Амбицията на екипа, който вдъхва нов живот на духа на остарялото кино, е да се трансформира в уютно леговище в центъра на града. 

Неговите мобилни пространствени решения ще разрешават разнороден диапазон от кино, театрални и музикални събития. То ще е място за изкуство и срещи с другари.

Откриването му ще бъде на 12 октомври от 20:00 ч., когато музиката на „ Обичайните обвинени “ (Стефан Вълдобрев, Стоян Янкулов-Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко) ще сложи началото на програмата. Гостуването им щe стартира с осъществявания на песни и инструментални композиции от обичани български филми.

Днес на ул. " Георги С. Раковски " 193 пък ще бъдат отворени вратите на още едно място за просвета в столицата - " Книгата ".

Пространството ще е непокътната територия за срещи с български и задгранични писатели, средище за литературни четения, диспути и представяния на книги. То ще комбинира разнородни благоприятни условия за действия и превозване на свободното врем

Специални посетители на събитието ще бъдат Стефан Вълдобрев и Иван Лечев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР