Емблематичният водещ Камен Воденичаров е сменил стария Ситроен“ с ново

...
Емблематичният водещ Камен Воденичаров е сменил стария Ситроен“ с ново
Коментари Харесай

Бедняк ли? Как спипаха Камен Воденичаров

Емблематичният водещ Камен Воденичаров е сменил остарелия „ Ситроен “ с ново БМВ, видя „ Телеграф “. Той бе видян да обикаля уличките към дома си в опит да откри място за паркиране.

Противно на всевъзможни клюки, че Камен Воденичаров е закъсал за пари и това е повода да ръководи 15-годишен „ Ситроен Берлинго “,водещият в действителност се радва на нов бляскав джип.
-->
За себе си той е избрал автомобил в синьо с кожен салон от междинен клас. Возилото несъмнено може да събере повече багаж и повече пасажери.

Новата джипка обаче му основава компликации с паркирането. Известен факт е, че той живее в центъра на София, където свободните места несъмнено постоянно са лимитирани.

В опит да откри място къде да спре колата си Камен Воденичаров направи десетина кръгчета към ул. „ Г.С. Раковски “. След 20 минути в търсене в края на краищата водещият спря за към няколко минути на неразрешено място.

Прави усещане, че несъмнено е образцов водач, тъй като откакто е поседял в спряната кола и обмислил обстановката, Камен взел решение да не паркира на неразрешеното място.

Последвали са още няколко обиколки, до момента в който най-после намерил свободно по разпоредбите местенце.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР