Емблематичният модел на Sports Illustrated Кристи Бринкли може да не

...
Емблематичният модел на Sports Illustrated Кристи Бринкли може да не
Коментари Харесай

Как Кристи Бринкли поддържа форма и на 64

Емблематичният модел на Sports Illustrated Кристи Бринкли може да не се е снимала по бански за корицата на списанието от 13 години, само че към момента събира мъжки, а и завистливи женски погледи.

Освен че е мъчно да й дадем 64 години, русокоската ни кара да се замислим дали и ние ще изглеждаме по този начин на нейната възраст. Но би трябвало да се запитаме и какво се крие зад външния й тип. А отговорът е освен в тренировките, а и в хранителния режим.

 Снимка 361728

Двата аспекта на здравословния метод на живот са взаимосвързани и един без различен не могат. Нека хвърлим взор върху ежедневната рутина на Бринкли и храните и напитките в нея.

И тя, както множеството модели, е опитвала разнообразни диети по време на дългогодишната си кариера. Но през днешния ден Кристи може да каже, че е намерила златната среда в храненето . И тя е в това да даваме на тялото си всичко, от което се нуждае.

Денят й стартира с чаша гореща вода с лимон, само че и с лъжичка мед и малко пикантен червен пипер. След това идва ред на закуската. Тя най-често е под формата на йогурт, в композиция с пресни плодове и овесени ядки .

Публикация, споделена от Christie Brinkley (@christiebrinkley) на Мар 18, 2018 в 4:34 PDT

Когато Бринкли би трябвало да е подготвена за по-натоварен ден, си набира нужния протеин посредством омлет с гъби и спанак. Друга алтернатива за закуска е тост с авокадо - бързо, елементарно и потребно.

Обедът на модела най-често е под формата на салата - зеленчуци с ядки или бобени култури, написа Food Envy. За следобедна закуска Кристи обича да си подготвя домакински сок или смути от каквото има на разположение - портокали, авокадо, джинджифил. Добавя и шепа микс от ядки и семена или ябълка с фъстъчено масло.

Вечерята си Бринки дефинира единствено с една дума - цветна. А ние прибавяме - и здравословна. Кафяв ориз, печени чушки, сладостен картоф и още салата. А най-хубавият свършек на вечерта за модела е чаша алено вино.

Публикация, споделена от Christie Brinkley (@christiebrinkley) на Фев 13, 2018 в 6:48 PST

Въпреки че се дефинира като еластичен веган , моделът не крие пристрастията си към италианската кухня и обстоятелството, че й е много мъчно да устои на порция паста. Моцарелата и тестените произведения също са измежду огромните й изкушения. Но не същото може да се каже за месото - не го употребява от 12-годишна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР